Dezvăluiri cutremurătoare: cu ce s-ar fi drogat criminalul arab, autor al dublului omor din Iași

Noi informații în urma dublei crime din Iași au apărut în presa locală. Doi studenți, marocanul Youssef Ajniyah și Vanessa Burlacu, ar fi fost uciși într-o vilă de lux, de către Ahmed Sami el Bourkadi.

12 mai 2022, 18:04
Dezvăluiri cutremurătoare: cu ce s-ar fi drogat criminalul arab, autor al dublului omor din Iași

Principalul suspect de crimă s-ar fi drogat cu protoxid de azot, alături de victima sa, Ahmed Sami el Bourkadi.

Protoxidul de azot (N2O), cunoscut și sub denumirea de „funny gas”, este un gaz ilariant utilizat pentru umflarea baloanelor.

Gazul ilariant este inhalat din baloanele umflate cu ajutorul unui autosifon, care în locul rezervorului de CO2 are încorporat un cartuş cu protoxid de azot.

Efectul este dulceag şi dă senzaţia de euforie, dar şi halucinaţii, vărsături, pierderea memoriei. Substanța este incoloră și inodoră, folosită și în domeniul medical.

La petrecerile organizate în general la mare, pe plajă, adolescenții și tinerii inhalează protoxid de azot (N2O) din baloanele umflate cu ajutorul unui dispozitiv (sifon) ce are încorporat un cartuș care degajă în interiorul balonului substanța mai sus menționată, informează Agenția Naționale Antidrog.

 

Cum s-ar fi dat de gol autorul dublei crime

 

Ahmed Sami el Bourkadi a devenit principalul suspect după ce au fost găsite petele sale de sânge pe un maiou al lui Youssef Ajniyah și pe un sutien al iubitei sale, Vanessa Burlacu, susțin procurorii, potrivit Ziarului de Iași.

„Procurorii spun că au găsit sângele lui Ahmed Sami El Bourkadi pe maieul purtat de către o victimă, de fapt era în interiorul unui maieu găsit sub mâna victimei, pe sutienul victimei, de fapt era într-un sertar dintr-un alt dormitor”, a declarat Raluca Andrei, avocatul marocanului suspectat.

Cei doi tineri au fost găsiți morți la mijlocul lunii decembrie 2021, într-un imobil din zona Moara de Vânt, în complexul Roua. 17 lovituri de cuțit a primit bărbatul, iar iubita sa 33.

Youssef Ajniyah, de origine marocan, cu cetăţenie canadiană, era student în anul doi al UMF Iaşi, la specializarea predare franceză. Acesta locuia împreună cu Vanessa Burlacu, din Iași, înscrisă la Şcoala Postliceală Sanitară. În paralel, fata se ocupa şi de o afacere pe care o avea în Belgia, un magazine online.