Dezvăluiri cutremurătoare despre cântăreţul mort la 47 de ani: „A murit ca un pui de găină, fără lumânare”

Ionel Bebe Lazar, cantaretul care a murit la doar 47 ani, rapus de o boala necrutatoare, a fost condus pe ultimul drum zilele trecute. Apar detalii terifiante despre viata artistului.

02 nov. 2022, 09:53

Cântăreţul Ionel Bebe Lazar s-a stins din viata, la 47 ani, in urma unei suferinte crunte. Dupa ce mai multe tumori i-au invadat organele interne, cantaretul slabise 20 kg. A fost operat de doua ori, a facut radioterapie la Institutul Clinic Fundeni, insa, eforturile medicilor au fost in zadar. In urma cu doua saptamani, artistul facea marturisiri cutremuratoare de pe patul de spital, scrie starpopular.ro.

Tot satul l-a condus pe ultimul drum alaturi de muzicantii cu care regretatul artist colabora. La slujba de pomenire din biserica, cei care au luat cuvantul l-au descris pe Ionel ca pe un om saritor, bun si muncitor. Fratele lui i-a stat la capatai tot timpul si i-a sarutat chipul de mai multe ori. Si sora lui a fost devastata de durere.

Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit. Artistul avea doar 47 de ani
Regretatul cantaret Ionel Bebe Lazar a trait o viata grea. Inainte sa se lupte cu nemiloasa boala, cantaretul a dus lupte si cu saracia, violente in familie si a trecut prin mai multe tragedii. Artista Mariana Birica i-a fost ca o mama si i-a intins o mana de ajutor ori de cate ori acesta a avut nevoie. Artista povesteste, in exclusivitate pentru Star Popular, prin ce chinuri a trecut regretatul cantaret

Regretatul cantaret Ionel Bebe Lazar a dus o viata cu multe greutati si lipsuri. Toti cei care l-au cunoscut il descriu ca pe un om care sarea in ajutorul semenilor ori de cate ori era solicitat. Iubea folclorul mai mult decat orice, participand chiar si la celebrul concurs de pe TVR, Vedeta Populara. Artista Mariana Birica l-a ”adoptat” pe regretatul cantaret pe care l-a sustinut enorm.

”Condoleante si Dumnezeu sa-l ierte! Ne-am cunoscut de peste doua zeci de ani, era un copil care mergea la festivaluri. Cand am vazut ce minune de copil e si ce inzestrat este cu vocea, am inceput sa-l iau pe la televiziuni, la spectacole. Era un baiat amarat, dar cu mult bun simt si mare har de la Dumnezeu pentru cantec.”, a declarat Mariana Birica pentru Star Popular.

Artista si-a dat seama ca Ionel nu e in regula in momentul in care l-a vazut extrem de slabit. Ea a insistat sa-l aduca la medici, la Bucuresti, aici unde a aflat teribilul diagnostic: cancer extins pe mai multe organe.

A trecut un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce pomană impresionantă i s-a făcut cântărețului
”A venit dupa mai mult timp ca a tot amanat, avand cantari la nunti. S-a internat, eu am crezut ca i-a scos tumora dar doctorul a zis ca daca-l taia, pe masa de operatie murea. Ii bagase o punga sa poata sa iasa afara. Atunci mi-a zis ca are un pui de metastaza, pe ficat, plamani, pancreas.”, a mai marturisit artista.

Regretatul artist fusese externat si incepuse tratamentul cu radioterapie. Avea momente in care se simtea extrem de rau si nu putea manca nimic. Poftise la peste prajit in malai, iar Mariana Birica i-a trimis bani sa-si cumpere. Vecinele si dascalul din satul sau i-au fost alaturi si au incercat sa-i aline suferintele. In ultimele zile, insa, nu mai putea manca si nici sa inghita apa.

”Acasa are un frate, dependent de bautura, de doua zile zice ca n-a mai baut. Ionel nu mai voia sa primeasca pe nimeni in vizita, le facea semn ca-l deranjeaza. Fratele lui a stat pe hol, au doar o camera cu un hol, si-a dat seama ca n-a mai iesit deloc de cateva ore. Cand s-a dus la el, murise! Ca un pui de gaina, fara lumanare!”, a declarat Mariana Birica.

Artisti, oameni simpli si vecinii din sat l-au ajutat donand bani in speranta ca tratamentele de care avea nevoie il vor face bine. Acum, vor folosi banii stransi pentru inmormantare. Artista Silvana Rîciu s-a implicat enorm in ajutorarea colegului de breasla, solicitandu-le chiar si preotilor de la Manastirea Dervent sa tina o slujba in numele lui.

”Toti m-au sunat si a trimis fiecare cat a putut. Banuti a strans, si cred ca are pentru inmormantare. Dar nu cred ca poate sa-i scoata din banca pana nu se face succesiunea. Are un frate, o sora, au sarit si vecinii sa-l ajute. Asa era si el, sarea pentru fiecare, ce aveai nevoie venea si te ajuta.”, a mai spus artista.

Ionel Bebe Lazar a avut o viata amarata, intr-o familie cu vicii si neajunsuri. Folclorul i-a fost alinare dar si pasiunea pentru gatit si mestesugurile populare. Si mama lui si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic, in urma cu trei ani, fiind gasita inecata intr-un lac, pe camp.

”Amarat! A avut un tata betiv, o gonea pe maica-sa cu copiii. Dormea in statia de autobuz, se dezbraca de pulovere si ii invelea pe copii. Va dati seama cat de chinuiti au fost copiii astia. Tatal lui a murit de mult. Mama lui s-a stins acum trei ani, s-a dus pe camp dupa un porc, era putin bauta si a murit intr-un lac, pe camp. Porcul a incercat sa traga de umarul ei, s-o scoata de acolo, s-au vazut copitele cum era calcata.

Doliu în muzica internaţională! Celebră cântăreaţă de muzică country, moartă în urma unor complicaţii ale bolii Parkinson
A avut o viata chinuita. Dar cand a inceput sa mearga la scoala, pe el l-a luat sa-l creasca Dida, matusa lui. Cand ma duceam la el, la tara, batrana asta care era oarba imi spunea: cocoana, sa ai grija de el, n-o sa aiba niciun ajutor. Imi pupa mainile si imi spunea sa am grija lui.”, a mai declarat Mariana Birica pentru Star Popular.

Asculta in materialul video restul marturisirilor facute de mama de suflet a cantaretului despre marele regret al acestuia ca nu reusea sa-si gaseasca o femeie care sa-l placa si ce avere a ramas in urma lui.