Dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț al Mihaelei Rădulescu! Cât de grele au fost ultimele zile de viață pentru Bogdan

Recent, primul soț al Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață, iar acum cea mai apropiată persoana din viața acestuia a povestit cât de cumplite au fost ultimele zile din viața bărbatului care a adorat-o pe celebra vedetă de televiziune.

26 iul. 2023, 12:47

Nu cu mult timp în urmă, Bogdan, primul soț al Mihaelei Rădulescu, s-a stins din viață, iar cu această ocazie au ieșit la iveală mai multe detalii despre ultimele clipe din viața acestuia, dar și despre cum s-a desfășurat relația cu Mihaela Rădulescu după divorț. Cristina Ioana Dragu, verișoara primară a lui Bogdan, a povestit cum a avut grijă de acesta până în ultima clipă. Ea a dezvăluit că boala care l-a pus la pământ a debutat în anul 2022, iar evoluția a fost extrem de rapidă.

Citește și: Mihaela Rădulescu este în doliu. Primul ei soț, Bogdan, s-a stins din viață la 56 de ani. „Diva de Monaco” nu a participat la înmormântare

„A debutat anul trecut în 2022 în ianuarie. Noi am crezut că are Covid pentru că zăcea, nu mai mânca. A fost la clinică privată de nenumărate ori, dar nu vedeau problema, au aflat că are cancer cu o lună înainte să moară. Slăbise enorm, zăcea. Stăteam eu și sora mea Dana (56 de ani) și aveam grija de el. Atunci ne-am mutat cu el în apartamentul de 4 camere din Drumul Taberei moștenit de la părinți pentru ca avea în permanență nevoie de supraveghere. Am insistat să mergem și la alt medic pentru că starea se înrăutățise, iar ei spuneau în continuare că are pietre la rinichi, îi dădeau medicamente pentru stomac sau de fiere. Într-un final l-a văzut un profesor de la Spitalul Fundeni și acela i-a pus diagnostic de cancer. I s-a spus lui direct, dar nu s-a schimbat foarte mult pentru că bănuia că are ceva grav. Deja avea niște dureri foarte mari. Mânca și vomita tot”, a povestit verișoara lui Bogdan Rădulescu.

Aceasta a mai explicat că fostul soț al Mihaelei Rădulescu a avut o viața destul de tumultoasă, iar problemele cu care s-a confruntat de-a lungul vieții, cel mai probabil, l-au afectat și din punct de medical.

„El a avut o viată extrem de stresantă. A încercat să facă tot felul de afaceri. Mergeau ce mergeau dar apoi picau cu totul. A fost extrem de ajutat de părinții mei care îl iubeau ca pe copilul lor. A avut perioade în care afacerile mergeau parfum apoi se prăbușeau. Cred că asa debutat boala lui. De la stres și supărări. Și probabil și problemele acelea din 2014 i-au fost fatale. La un moment dat a avut o firmă de bijuterii pe care le procura de la diverși importatori. A fost dat în judecată de Swarovski. Avea niște bijuterii cu cristale și ei spuneau că erau false. A fost reținut iar treaba asta l-a prăbușit psihic. S-a dovedit că nu avea nicio vină și a fost eliberat. Când s-a întors din pușcărie a trăit șocul vieții. Avea un apartament în rate. Cât a fost în detenție, un an și jumătate, el nu a plătit ratele, iar când a ieșit a crezut că se va înțelege cu dezvaltatorul să îi achite ratele în continuare dar nu a găsit înțelegere. Apoi, când a ajuns acasă a constatat ca apartamentul era gol. Fosta lui iubită îl golise în totalitate. L-a dărâmat enorm treaba asta. El era un tip sufletist și foarte emotiv”, a mai povestit aceasta.

Aceasta a mai povestit că după despărțirea de Mihaela Rădulescu, Bogdan, a mai fost căsătorit o dată, însă după cel de-al doilea divorț a avut numai relații pasagere, iar în ultimul an a fost complet singur.

„După Mihaela Rădulescu a mai fost căsătorit o singură dată cu o fata care era stewardesă, Diana, și de care s-a despărțiit după 2 ani. Apoi a mai fost 4 ani de zile cu o fată cu care urma sa se căsătorească. Nu am ințeles de ce s-au despărțit. De atunci a avut doar relații pasagere dar în ultimul an a fost singur. Doar eu și sora mea ne-am ocupat de el, cum v-am spus. Noi am fost dărâmați când a primit diagnosticul. Dar pentru mama lui șocul a fost mare. Are 84 de ani, a avut o ruptură de femur, iar de atunci nu mai poate să meargă. Nu a ieșit din casa de 16 ani. Se deplasează cu cadrul, își încălzește mâncarea. Poartă pampersi”, a explicat aceasta.

Despre relația cu Mihaela Rădulescu, aceasta a povestit că Bogdan era total îndrăgostit de ea și chiar și după divorț au continuat să vorbească.

„Era un bărbat foarte frumos. S-au cunoscut la facultate că și ea a făcut tot efs, dar în timpul căsniciei ea nu a fost fidelă și s-a terminat tot. S-au căsătorit pe 4 decembrie 1988 . Am fost la cununie deși aveam un bebeluș de o luna și jumătate. Petrecerea după cununie au făcut-o acasă.  O iubea enorm. Era leșinat după ea. Chiar și după ce s-au despărțit au mai vorbit. Însă după Revoluție,  când a devenit mai cunoscută, a renunțat să mai vorbească cu noi. Probabil era mai ocupată..nu știu ce să zic”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Mihaela Rădulescu şi-a transformat casa din Monaco într-un colţ de rai. Vedeta s-a ocupat personal de redecorarea imobilului