Mihaela Rădulescu este în doliu. Primul ei soț, Bogdan, s-a stins din viață la 56 de ani. „Diva de Monaco” nu a participat la înmormântare

Mihaela Rădulescu este în doliu. Primul ei soț, Bogdan Rădulescu, a murit la doar 56 de ani, după ce s-a luptat timp de un an cu cancerul pancreatic. Într-un final, boala a învins, în ciuda faptului că medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva.  

18 iul. 2023, 15:28
Mihaela Rădulescu este în doliu. Primul ei soț, Bogdan, s-a stins din viață la 56 de ani. „Diva de Monaco” nu a participat la înmormântare
Mihaela Rădulescu este în doliu

Mihaela Rădulescu este în doliu. Bărbatul care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu vedeta, și-a cheltuit tot ce strânsese într-o viață pentru tratamente, însă, din nefericire, a murit în data de 30 ianuarie a acestui an.

Bogdan Rădulescu a încercat să lupte cu boala despre care aflase anul trecut, mai precis, cancer pancreatic.Prietenii bărbatului spun că se obișnuise cu acest gând și chiar se resemnase, știind că nu mai are nicio șansă să învingă boala.

Citește și: Mihaela Rădulescu şi-a transformat casa din Monaco într-un colţ de rai. Vedeta s-a ocupat personal de redecorarea imobilului

Mihaela Rădulescu este în doliu

Bărbatul a fost condus pe utimul drum de câțiva prieteni, care i-au fost alături și în ultimele clipe de viață. Aceștia spun că au încercat să ia legătura cu celebra prezentatoare pe rețelele de socializare, însă fără niciun rezultat.

A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând (…).

Mama lui Bogdan are și dumneaei probleme de sănătate și nu a putut fi prezentă la înmormântare. Ne-am ocupat noi. Am încercat să fim alături de el, din păcate, și pe ultimul drum. Așa e viața”, au mărturisit prietenii acestuia pentru Click.ro.

Mihaela și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit în 1989

Mihaela poartă numele primului soț cu care a fost căsătorită timp de doi ani. În 1989, la vârsta de 20 de ani, Mihaela Țiganu ajungea la altar cu cel care a fost prima sa dragoste Bogdan Rădulescu – absolvent de IEFS și un practicant al canotajului.

Din păcate, mariajul nu a durat prea mult, doar doi ani, pentru că Mihaela ar fi întâlnit o altă persoană, de care s-ar fi îndrăgostit. Din acea căsătorie, vedeta a rămas cu numele de Rădulescu.