Dezvăluiri cutremurătoare despre soţul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Avea vânătăi pe corp şi mi-a spus că soţul era violent”

Noi detalii ies la iveală despre cazul Mariei Macsim Nicoară, mezzosprana din Iași care se află de trei săptămâni în stare gravă după un accident casnic. Colegii de la operă susțin că artista ar fi venit cu vânătăi la spectacole şi ar fi mărturisit că soţul ei, Codrin Nicoară, era foarte violent.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 12:44
Dezvăluiri cutremurătoare despre soţul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Avea vânătăi pe corp şi mi-a spus că soţul era violent”

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…’, a declarat una dintre colegele mezzosopranei pentru BZI.

Citeşte şi: Imaginile de la locul tragediei. Aceasta este scara pe care a căzut mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, de la Opera Iaşi

În plus, la puțin timp de când Maria Nicoară a fost transportată la spital s-a vehiculat că nu ar fi vorba de un accident casnic, mai ales că s-a apelat numărul de urgență 112 abia la 8 ore de la incident. În plus, s-a vehiculat că soțul Codrin Nicoară ar fi avut și o amantă.

Veşti bune despre starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară își revine, treptat, după accident. A deschis ochii, răpunde la stimuli și poate respira singură, dar, cu toate acestea, starea ei este în continuare gravă. Medicii spun că nu își va reveni complet niciodată, din cauza leziunilor suferite.

Din pricina leziunilor grave pe care le-a suferit artista, inițial medicii au fost foarte rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Acum, însă, pentru că Maria a făcut mici progrese, există o urmă de speranță.

Maria Macsim Nicoară respiră singură, deschide ochii și răspunde la stimuli, dar asta nu înseamnă că este în afara oricărui pericol. Starea ei este în continuare gravă, iar medicii rămân rezervați pentru că, în urma leziunilor suferite, nu există recuperare totală.

Toată lumea așteaptă ca Maria să își revină, mai ales anchetatorii care vor să facă lumină în acest caz și singura care îi poate ajuta este artista. Dar, oare, își va aminti ce s-a întâmplat? Conform cadrelor medicale, este greu să se recupereze complet.