Dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața lui Vadim Tudor făcute de fiica lui, la șapte ani de la moarte

Au trecut șapte ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar fiica sa, Lidia, a dezvăluit cum a fost tratat acesta când a ajuns la spital.

03 feb. 2023, 11:25
Dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața lui Vadim Tudor făcute de fiica lui, la șapte ani de la moarte
Detalii neștiute despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, a dezvăluit lucruri neștiute despre moartea tatălui ei, ea fiind cea care i-a fost alături până în ultima clipă. În septembrie anul trecut s-au împlinit șapte ani de la moartea Tribunului, dar familia încă resimte pierderea suferită.

În cadrul podcast-ului moderat de Cristina Șișcanu, fiica lui Vadim a vorbit despre ultimele clipe de viață ale acestuia. Ea își amintește momentul în care fostul politician a ajuns la Spitalul Militar cu edem pulmonar. După ce a fost internat a suferit 22 de stopuri cardiace, Lidia stând la căpătâiul lui în tot acest timp.

„Noi știam că el e în moarte cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama intrase la el la 16:00, avea tensiune, îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

Citește și: Catinca, prima reacţie după ce Oana Roman a acuzat-o că nu-şi vizitează mama: „Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp”

Noi am ajuns cu el la 6 jumătate dimineața. Când moi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam”, a declarat Lidia.

Fiica lui Vadim Tudor nu a trecut peste moartea tatălui

Chiar dacă au trecut ani buni de la tragicul eveniment, Lidia recunoaște că încă nu poate trece peste, dar nici mama și nici sora ei. Aceasta a apelat chiar și la psiholog pentru a-i fi mai ușor.

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata.

Citește și: Carmen Iohannis are un nou hobby. Unde a fost fotografiată soția lui Iohannis: „Ne bucurăm de prezenţa Primei Doamne”

În momentul în care el nu a mai fost, cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistam la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmplă mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare. Am mers (n.r – la psiholog) după un an. Asta mi s-a întâmplat mie, mamei, surorii mele”,  a mai spus fiica lui Vadim Tudor.