Iubita lui Emi de la „Noaptea Târziu” a cedat la Power Couple România: „Știam că ăsta e unul dintre punctele ei slabe”

Proba „Te omor cu mâna mea” le pune foarte mari probleme fetelor de la Power Couple! Mădălina, iubita lui Emi de la „Noaptea Trâziu” a fost la un pas să cedeze.

27 feb. 2024, 22:07
Iubita lui Emi de la „Noaptea Târziu” a cedat la Power Couple România: „Știam că ăsta e unul dintre punctele ei slabe”
Iubita lui Emi de la „Noaptea Târziu” a cedat la Power Couple România: „Știam că ăsta e unul dintre punctele ei slabe”

Lucrurile o iau razna la Power Couple! În ediția din această seară gelozia va pune stăpânire pe cele șase concurente rămase în competiție, iar lucrurile se încing peste limită.Competiția se intensifică în această seară, când vom afla primul cuplu propus spre eliminare în etapa a patra. Acum, proba este pentru doamne, care vor fi puse la grea încercare. Fiecare trebuie să găsească în doar câteva minute cheia camerei în care se află partenerul lor în compania altei femei.

Citește și: Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, au fost eliminați de la Power Couple România: „Am fost foarte supărată”

Astfel, ele au la dispoziție doar trei minute pentru a găsi, într-un bazin plin cu un lichid deloc îmbietor, cheia camerei în care partenerul lor se află cu o altă femeie. Detaliul crucial: doamnele au voie să apuce cheia doar cu dinții! Avem șansa să vedem cât de departe sunt dispuse să meargă doamnele sau domnișoarele din cauza geloziei.

Mădălina a fost total dezgustată de lichidul din acvariu și, deși gelozia nu a pus stăpânire pe ea, pentru că știe că e vorba de o „înscenare”, nu a reușit să treacă proba. Iubita lui Emi de la „Noaptea Târziu” s-a speriat de obiectele din acvariu, fiind convinsă că printre ele se numără și câteva vietăți.

„Nu înțelegeam nimic. Eu eram de pe altă planetă. Nu eram de acolo. Încercam să îmi dau seamă dacă sunt vietăți. Îți dai seama, când se apropie cineva nu îți convine, dar mai contează și ce face el. La mine e și chestia asta ancorată: asta este meseria lui. Trebuie să fii cerebrală. Așa filme își poate da oricine. M-am pierdut. Adică nu cred că m-am pierdut, m-am blocat. Eu nu am înțeles. Eu am crezut că sunt vietăți acolo și mi-era frică să nu le fac ceva. Era altceva acolo. Am simțit ceva super dubios acolo. Era ceva rău. Era super moale și am zis că asta e ultima imagine cu mine să ies la suprafață cu un ra**t în gură. Eu asta am crezut că este”, a spus Mădălina.

„Eu încercam să aud ce face Mădă. Încercam să mă concentrez și pe discuția cu actrița, dar să și aud. Știam că ăsta e unul dintre punctele ei slabe”, a spus Emi de la Noaptea Târziu.

Citește și: Frica a pus stăpânire pe gândurile lui Radu Siffredi la proba de cuplu de la Power Couple România. Dani Oțil a glumit pe seama lui: „Diseară să vii în rochie la eliminare!”