Dezvăluiri despre tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia. Ce face cu banii primiţi din donaţii

Gigi Becali i-a oferit tatălui românului condamnat la moarte în Malaezia suma de 3.000 de euro pentru a putea ajunge aproape de fiul său, însă se pare că banii au primit o altă destinaţie faţă de cea dorită de binefăcător.

RomaniaTV.net
10 aug. 2015, 06:34
Dezvăluiri despre tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia. Ce face cu banii primiţi din donaţii

Dumitru Gogolan ar fi început să îşi renoveze casa cu banii primiţi de la Gigi Becali drept ajutor.

Citeşte şi Gigi Becali, despre românul din Malaysia: „Nu poate fi vorba de CAUŢIUNE!”

Mama tanarului a declarat ca Dumitru Gologan, fostul ei sot, s-a implicat in acest caz dorind sa faca rost de bani pentru nevoile sale, nicidecum cele ale baiatului: “El zice ca banii pe care ii primeste de la oameni merg la Ionut, dar nu face asta de fiecare data. Cum apare un om cu suflet mare care se ofera sa-l ajute financiar pe copilul meu si ii da banii lui Dumitru, acesta se duce si bea la carciuma, se imbata. La birt plateste cu banii care ar trebui folositi pentru a-l scapa pe Ionut de la moarte”, spune mama tanarului, potrivit Cancan.ro.

Mai mult, femeia isi acuza Dumitru Gologan de faptul ca a folosit ajutorul pe care l-a primit de la Gigi Becali pentru a-si renova casa.

Citeşte şi Ultima şansă a românului condamnat la moarte în Malaezia. „După asta NU mai există cale de întoarcere”

“Chiar Ionut mi-a spus asta. A zis ca asa a fost mereu tatal lui si ca n-are cum sa-l schimbe. Dumitru n-a lucrat vreodata, isi face casa si traieste din banii pe care ii dau oamenii pentru Ionut”, spune mama romanului condamnat la moarte in Malaezia.

Citeşte şi Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte, trece printr-un adevărat COŞMAR. De ce i-a cerut tatălui său BANI