Dezvăluiri dureroase din viaţa unui artist de la noi. Se împarte între muzică şi copilul pe care îl creşte singur

Dezvăluiri dureroase din viața unui artist de la noi! Se împarte între muzică și copilul pe care îl crește singur de la 2 ani: "A fost cel mai mare hop al vieții mele!".

13 mart. 2018, 09:01

Karym, un artist cunoscut din România, a acceptat sa vorbeasca despre tragediile care se tin lant în viata sa si sa recunoasca faptul ca trece printr-o perioada crunta.

De curând, tatal sau a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, o boala a ficatului, exact aceeasi boala de care a murit si cantareata Denisa Raducu, iar sansele de supravietuire ale barbatului sunt minime.

Ca si cum nu ar fi fost destul, varul lui Karym si-a pierdut unicul copil. În urma unui diagnostic dur – cancer la creier -, baietelul a stat în ultimii cinci ani numai prin spitale. La 12 ani, s-a stins la o renumita clinica din Viena, acolo unde medicii nu l-au mai putut salva.

Jale mare în familia lui Karym. Mama artistului a venit de urgenţă în ţară

Karym are o poveste impresionanta de viata. Artistul se imparte intre muzica si copilul de 9 ani, pe nume Angel, pe care il creste singur de la varsta de 2 ani.

„Muzica înseamnă foarte mult pentru mine. Am renunțat la o viață foarte bună în Franța, unde eram stabilit cu fiul meu de mai bine de 1 an, pentru a mă întoarce în țară și a continua pe acest drum… și am ales bine. Cu siguranță vor mai fi sacrificii pe care le voi face pentru a ajunge acolo unde mi-am propus, dar se merită. Fac muzică de când mă știu și am făcut tot timpul ce mi-a plăcut. Am muncit mult, dar cu plăcere”, a declarat Karym.

In urma cu sase ani, Karym a castigat lupta in instanta cu mama baietelului, el fiind cel care a obtinut custodia totala si definitiva: „A fost cel mai mare hop al vietii mele”.

„Au trecut 9 ani de când ai venit pe lume, 9 ani în care am învățat să iubesc mai mult, sa iert mai mult, să mă joc mai mult, să râd mai mult, 9 ani de cand viata mea a capatat un sens. Îți mulțumesc pentru că îmi aduci atâta bucurie in fiecare zi! Te iubesc”, este mesajul lui Karym pentru copilul său.