Dezvăluiri emoționante după moartea lui Benone Sinulescu. Ce face acum văduva regretatului artist

Elena Sinulescu, văduva marelui artist, a vorbit despre cât de grele au fost primele luni de după moartea soțului ei.

24 ian. 2022, 15:31
Dezvăluiri emoționante după moartea lui Benone Sinulescu. Ce face acum văduva regretatului artist

Elena Sinulescu, dezvăluirile emoționante la două luni de la moartea soţului ei. Văduva lui Benone Sinulescu a mărturisit că se gândeşte tot timpul la regretatul artist, mai ales că în casă sunt numeroase obiecte care îi trezesc amintiri!

Elena Sinulescu, dezvăluirile emoționante la două luni de la moartea soţului ei. Ce face acum văduva lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a murit pe 18 noiembrie 2021, iar soţia sa spune că în fiecare moment gândul ei este la regretatul artist. „E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face însă? Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură”, a spus Elena Sinulescu.

Casa lui Benone Sinulescu de la Siriu va fi transformată în muzeu. GALERIE FOTO

„Aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!”, a mai spus văduva lui Benone Sinulescu, potrivit Impact.

Ce pensie avea Benone Sinulescu. Artistul primea şi indemnizație de merit: „Cu acești bani a trăit în ultimii ani!”

Benone Sinulescu deținea case în București, Buzău și Arad şi a avut grijă să-i lase soției sale drepturile de autor. „Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat”, declara Benone Sinulescu înainte să se stingă, pentru Viva!.