Dezvăluiri fără perdea făcute de o mare vedetă: „Am făcut sex în trei cu fostul soţ şi nu o dată”

Demi Moore a publicat recent cartea "Inside Out", o autobiografie care dezvălui numeroase secrete ale actriței. Din carte aflăm că aceasta a făcut sex în trei în relația cu fostul soț, Ashton Kutcher.

RomaniaTV.net
28 sept. 2019, 18:57

„Așa că am acceptat să fac un trio de două ori, ceea ce departe de a fi pozitiv pentru cuplu a fost începutul sfârșitului relației. A fost o greșeală și a fost scuza perfectă că Kutcher obișnuia să facă sex cu alte femei ” , mărturisește ea în cartea autobigrafică.

Demi Moore, violată la 15 ani şi dependentă de droguri şi alcool după ce a pierdut o sarcină 

Actrița în vârstă de 53 de ani a mărturisit că regretă că a făcut sex în trei. Ashton Kutcher a susținut că, introducând terțe părți în relația lor, demonstrează cât de distractiv și genial poate fi . „Era începutul sfârșitului relației. A fost o greșeală și a fost scuza perfectă pe care Kutcher o folosea pentru a face sex cu alte femei”. După ce fosta soție l-a acuzat de înșelat cu scuza sexului în trei, actorul a reacționat dur pe Twitter. 

Acesta a postat un mesaj pe Twitter sugerând subtil că fosta soție a minți: „Pentru a afla adevărul, daţi-mi mesaj la numărul …”