Dezvăluiri în cazul lui Eduard Uzunov: Milionarul BĂTUT în trafic era dator la CĂMĂTARI

Eduard Uzunov, regele imobiliarelor din Bucureşti, care a fost bătut în trafic de către interlopi, se pare că a fost agresat pentru o datorie pe care o are la nişte cămătari.

RomaniaTV.net
03 iul. 2014, 09:27
Dezvăluiri în cazul lui Eduard Uzunov: Milionarul BĂTUT în trafic era dator la CĂMĂTARI

Răsturnare de situaţie în cazul milionarului Eduard Uzunov bătut în trafic! Marian Balcan, unul dintre cei mai cunoscuţi organizatori de evenimente din lumea manelelor, a dezvăluit pentru cancan.ro, că milionarul a fost hărţuit chiar de către şoferul său pentru o datorie de 600.000 de dolari. Milionarul neagă cu vehemenţă acuzaţiile.

Impresarul maneliştilor, Marian Balcan, susţine că milionarul Eduard Uzunov îi datorează 600.000 de euro şi recunoaşte că agresiunea din trafic a fost pusă la cale chiar de el.„Uzunov a fost blocat de şoferul meu, pe care l-am trimis ca să recupereze o datorie de la el. Eu de-abia m-am eliberat şi am interdicţie să intru în Bucureşti pentru următorii 10 ani, şi l-am trimis pe el să ia banii. Am vorbit la telefon cu Uzunov în ziua aceea, mi-a zis că nu are toţi banii şi am convenit să-mi dea 30.000 de dolari, din totalul de 600.000 de dolari pe care i-am dat. Mi-a zis ca nu are decât 1.000 – 2.000 de dolari, şi normal că i-am zis şoferului să sară pe el să-i ia banii”, a povestit Marian Balcan pentru cancan.ro.

Uzunov ar fi împrumtat banii pentru a-şi achita datoriile pe care le are la bănci. Balcan a fost închis pentru că punea la cale jefuirea tirurilor, împreună cu impresarul Petru Iova.

Citeşte şi Cum reacţionează oamenii când un bărbat este AGRESAT de o femeie. VIDEO

Milionarul neagă însă toate declaraţiile făcute de Balcan. „Nici nu stiu cine este infractorul ala, nu ma intereseaza! Va rog frumos sa ma credeti ca nu e nimic adevarat. Daca se trezeste oricine sa spuna niste prostii de genul asta credeti ca e adevarat? Doamne, Maica Domnului, n-are nicio legatura”, a spus Uzunov.

În urmă cu câteva zile, omul de afaceri Eduard Uzunov a fost bătut în plină stradă de un şofer. Milionarul a depus plângere penală pentru agresiune.