Dezvăluiri incendiare! Ce fel de relație are Theo Rose cu părinții lui Anghel Damian. „E o tipă foarte interesantă”

Se spune că orice ai face e bine să te înțelegi cât de bine posibil cu soacra. Se pare că Theo Rose a înțeles acest lucru și face toate eforturile necesare pentru a se înțelege cu soacra ei. Iată ce relație are cântăreața cu Anca Damian, mama lui Anghel Damian.

10 apr. 2023, 16:56
Dezvăluiri incendiare! Ce fel de relație are Theo Rose cu părinții lui Anghel Damian. „E o tipă foarte interesantă”

Despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian s-a vorbit foarte mult, în special de când cei doi au anunțat că urmează să fie părinți. Totuși, foarte puțină lume știe ce fel de relație are Theo Rose cu soacra ei, Anca Damian. Socrii cântăreței sunt amândoi de profesie regizori, scenariști și producători de filme. Amândoi s-au bucurat de nenumărate aprecieri la nivel autohton și nu numai.

Citește și: O nouă despărțire în showbiz. Cei doi și-au spus adio după șapte ani de relație

Anca Damian evită să comenteze prea mult relația dintre fiul ei și celebra cântăreață, fiind o persoană extrem de delicată care evită să se angreneze în viața mondenă. Totuși, recent Theo Rose a dat din casă și a dezvăluit ce fel de relație are cu socrii ei și, în special, cu mama acestuia, Anca Damian.

Anca Damian are un CV de-a dreptul impresionant, fiind o persoană care va marca cu siguranță istoria teatrului și filmului românesc. Artista face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Regizoarea este extrem de apreciată și de către viitoarea ei noră, care îi va aduce pe lume și un nepoțel.

Despre Anca Damian se poate spune cu certitudine că este o persoană cât se poate de discretă, așadar aceasta a evitat să comenteze relația băiatului ei. Totuși, aceasta a mărturisit că se înțelege foarte bine cu viitoarea ei noră și că așteaptă cu nerăbdare să își cunoască nepoțelul care se va numi Sasha Ioan.

Cum se înțeleg părinții lui Theo Rose cu viitorul ginere

Pe de altă parte, părinții lui Theo Rose au avut mai multe declarații cu privire la relația lui Theo Rose cu Anghel Damian. Aceștia au mărturisit că îl apreciază enorm pe viitorul ginere.

„Pentru noi este ca fiul nostru, cum și-ar dori orice părinte. E un băiat deștept, frumos, responsabil. E ceva ce rar vezi. E special. Cu totul și cu totul special. (…) Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși! Și ce să zic, să ne bucure viața, că asta așteptă. Asta e împlinirea noastră.”, a declarat mama lui Theo Rose.

Și tatăl artistei este extrem de entuziasmat de faptul că urmează să devină bunic. Acesta a mărturisit că aștepta acest moment de mai multă vreme.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a declarat și tatăl cântăreței.

Theo Rose o admiră în totalitate pe Anca Damian și mărturisește că au o relație extrem de apropiată. Recent aceasta a dezvăluit care este apelativul pe care îl folosește când vin vorba de mama lui Anghel Damian.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare.”, a declarat artista.

Citește și: Mirela Vaida, criză de nervi după ce a fost blocată 7 ore pe aeroport: „Dragă companie aeriană, câte ți-aș spune eu azi…”