Dezvăluiri incendiare! Cum a ajuns George Ivașcu la divorț și în ce relații este acum cu soția sa: „Ultima prioritate pe agenda mea era familia”

George Ivașcu este un actor extrem de consocut din România, care, pe lângă aparițiile în spectacole, seriale și filme, a ajuns în atenția publicului și datorită faptului că a ocupat funcții publice importante. Acesta a dezvăluit secretul din spatele divorțului de soția sa. Află care este adevărul despre mariajul actorului.

04 oct. 2023, 11:44
Dezvăluiri incendiare! Cum a ajuns George Ivașcu la divorț și în ce relații este acum cu soția sa: „Ultima prioritate pe agenda mea era familia”
Dezvăluiri incendiare! Cum a ajuns George Ivașcu la divorț și în ce relații este acum cu soția sa: „Ultima prioritate pe agenda mea era familia”

George Ivașcu a ocupat scaunul de ministru al Culturii și cea de director al teatrului Metropolis, pe care l-a și întemeiat. Mai mult de atât, prin mâna sa au trecut zeci sau sute de studenți care visau să ajungă pe marile scene ale țării și pe cele mai importante platouri de filmare. Acum, Ivașcu joacă în serialul care a rupt audiențele PRO TV, „Clanul”. Datorită rolurilor sale, dar și al funcțiilor pe care le-a ocupat, actorul a fost aproape în mod constant în lumina reflectoarelor.

Citește și: Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre un nou virus! ”Partea proastă este că îi afectează pe cei mici”

Acesta a făcut recent dezvăluiri incendiare cu privire la divorțul său. George Ivașcu a povestit care a fost motivul pentru care a rupt legăturile cu soția sa, pentru ca doar la o lună mai târziu să se recăsătorească. Artistul a explicat că la momentul respectiv el era foarte focusat pe deschiderea Teatrului Metropolis, iar acest lucru a avut un impact negativ asupra relației cu nevasta sa. George Ivașcu a aflat din presă că soția va divorța de el, la acel moment,  2008. Însă, la doar o lună, actorul s-a recăsătorit.

„Atunci construiam Teatrul Metropolis, iar ultima prioritate pe agendă era familia, din păcate. Sfatul meu este să nu uităm că, atunci când ne este greu, nimic nu-ți poate da liniște decât să ai un cuib, un loc. Asta a fost o lecție foarte importantă și matură pe care am primit-o”, a spus George Ivașcu, pentru viva.ro.

„Indiferent de mizele profesionale, de perioadă, niciodată nu trebuie să uiți să alternezi. Viața unui om este reprezentată prin respirație. Inspirăm, dar și expirăm. Trebuie să înveți să compensezi. Viața profesională e o miză, mai ales când ești tânăr, dar trebuie să înveți să gestionezi și să alternezi. Altfel, se produce un dezechilibru și nu e ok. Lupta cea mare a unui om este plină de vânturi, furtuni, dezechilibre continue, iar el trebuie să își găsească rostul de a echilibra. Era o vorbă: „Nu mă întreba de câte ori am căzut, întreabă-mă de câte ori m-am ridicat”, a mai spus actorul.

Actorul și regizoarea de teatru formează un cuplu solid. George Ivașcu și Alice Barb sunt împreună din anul 1989. De atunci și până în prezent au trecut prin probleme și bucurii comune, artista fiind un om deosebit și înțelept, conform spuselor acestuia.

„În primul rând, reușim pentru că Alice este un om deosebit de echilibrat și înțelept. Eu sunt mai ludic de felul meu, aruncat, hazardat… Alice știe să mă facă să mă echilibrez. Am nevoie de acest lucru. E simplu: ne apreciem unul pe celălalt. E foarte important să îl înțelegi pe cel de lângă tine, chiar și atunci când greșește, și să găsești formula de a-l ajuta să repare, nu de a-l arăta cu degetul. Reușim pentru că ne dorim foarte tare să ne sprijinim unul pe celălalt. Nu e o competiție niciodată între noi”, a mai declarat George Ivașcu.

Citește și: Primele imagini oficiale cu Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă. Cum a fost surprins cel mai surprinzător cuplu din showbiz