Dezvăluiri incendiare despre moartea fiului lui Ioan Avram Mureşan, fost ministru al Agriculturii

Dan Mureşan era angajat la Cambridge Analytica, firmă care s-a ocupat de-a lungul anilor de campaniile electorale ale celor mai puternici oameni din lume, inclusiv a lui Donald Trump.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 16:48
Dezvăluiri incendiare despre moartea fiului lui Ioan Avram Mureşan, fost ministru al Agriculturii

Misterul morții fiului fostului ministru al agriculturii, Ioan Avram Mureșan, continuă să fie neelucidat. Dan Mureșan avea 32 de ani când a fost găsit mort într-un hotel din Kenya, în anul 2012. Acesta lucra pentru Cambridge Analytica, care se ocupa de campanii electorale, iar în momentul când a murit se ocupa de campania unui politician din Kenya. Cel care i-a luat locul în companie a declarat public că fiul ministrului român a fost executat.

Rise Project a publicat mailurile pe care le-a dat acesta înainte să moară în hotelul din Kenya, către șeful său Alexander Nix, cel care conducea compania extrem de controversată, implicată în mai multe scandaluri, în care îi cerea ajutorul pentru tatăl său, care era deja investigat de către DNA pentru deturnare de fonduri. Ioan Mureşan a fost condamnat ulterior la 7 ani de închisoare cu executare.