Dezvăluiri incendiare la Survivor All Stars! Roxana Nemeș s-a despărțit de soț: „Am suferit cum nu am suferit niciodată până atunci”

Roxana Nemeș și soțul ei au trecut prin probe de foc pentru a-și păstra dragostea. Până să se căsătorească, cei doi au avut de trecut probe grele.

01 feb. 2024, 23:06
Dezvăluiri incendiare la Survivor All Stars! Roxana Nemeș s-a despărțit de soț: „Am suferit cum nu am suferit niciodată până atunci”
Dezvăluiri incendiare la Survivor All Stars! Roxana Nemeș s-au despărțit: „Am suferit cum nu am suferit niciodată până atunci”

Casnicia Roxanei Nemeș a fost una marcată de numeroase peripeții și momente dificile. Concurenta de la Survivor All Stars a dezvăluit motivul pentru care a decis să se separe de soțul ei pentru o perioadă de un an.

Citește și: Roxana Nemeș, atac dur la adresa colegilor. Ce spune vedeta despre echipa Faimoșilor: ”Fiecare vrea să fie șef”

După două cereri de căsătorie respinse, Roxana Nemeș și partenerul ei au oficializat relația în 2021. Însă, înainte de a deveni soț și soție, cei doi îndrăgostiți au trebuit să depășească diverse provocări. Recent, concurenta de la Survivor All Stars 2024 a discutat despre motivele din spatele deciziei de a se despărți de actualul ei soț. Cei doi au fost separați timp de un an, perioadă în care nu au comunicat deloc și au încercat să-și refacă viețile sentimentale. Roxana Nemeș a recunoscut că a suferit enorm în acea perioadă, dar a văzut și partea pozitivă a situației. A învățat lecții valoroase și și-a clarificat dorințele în ceea ce privește un partener de viață.

„Așa este! Dar nicio relație nu are cum să fie roz! Când e prea roz, ceva nu e bine. Părerea mea. E normal, până să te cunoști, până să știi exact ce vrei… să mai fie suișuri și coborâșuri. Nu a fost ușor! Am suferit cum nu am suferit niciodată, până atunci. Dar asta mi-a arătat că eu chiar îl iubesc pe omul ăsta. Și invers. Perioada în care am fost despărțiți ne-a adus niște lecții importante și ne-a făcut să înțelegem ce vrem și că ne vrem cu bune și rele. În acel an, m-am gândit la el în fiecare zi. Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam. Ne-am despărțit pentru că eram doi Berbeci, care nu lasă niciunul de la el. (zâmbește) Mama îmi zicea mereu: ‘Fii înțeleaptă, mamă!’ Greu am înțeles! Dar și când am zis: ‘Gata, îl iubesc pe omul ăsta și el e!’, am învățat și ne-am învățat reciproc cum să lase fiecare de la el.”, a declarat Roxana Nemeș pentru Viva.

„Faimoasa” de la Survivor All Stars a mărturisit că un an a fost o perioadă de timp suficientă pentru a reflecta asupra viitorului ei, dar și asupra propriilor sentimente. Împăcarea dintre ea și iubitul ei a venit cât se poate de firesc și natural, ca și cum nici nu ar fi fost separați.

„Cred că în momentul în care nu ar mai fi dragoste și încredere. În momentul în care nu m-aș mai simți iubită. În momentul în care nu am mai privi în aceeași direcție. Am învățat și viața mi-a arătat că pot să fiu foarte răbdătoare și să mă pun și în locul celuilalt. Asta și pentru că el e un om care îmi oferă înapoi foarte multă dragoste. Prin tot ce face. La el totul e în fapte. Nu în vorbe. Ceea ce contează cel mai mult. Iar timpul îți arată asta!”, a concluzionat Roxana Nemeș.

Citește și: Roxana Nemeș a slăbit considerabil, chiar înainte de participarea la Survivor All Stars. Ce dietă a ținut: ”Nu stau să gătesc! Mă simt super energică”