Roxana Nemeș a slăbit considerabil, chiar înainte de participarea la Survivor All Stars. Ce dietă a ținut: ”Nu stau să gătesc! Mă simt super energică”

Roxana Nemeș a slăbit considerabil înainte de Survivor All Stars. Chiar dacă timp de zece ani nu a ținut dietă, frumoasa vedetă a slăbit spectaculos.

08 ian. 2024, 10:51

Roxana Nemeș a slăbit considerabil înainte de Survivor All Stars. Chiar dacă timp de zece ani nu a ținut dietă, frumoasa vedetă a slăbit spectaculos.

Citește și Cum a scăpat Roxana Nemeș de 15 kilograme și cum se menține. Secretul siluetei de vis

Roxana Nemeș arată spectaculos, dar, cu toate astea, a ținut să slăbească înainte de Survivor All Stars, cu toate că nu a mai ținut o dietă de 10 ani! Înainte de plecarea în Dominicană, Roxana s-a bucurat de zile frumoase alături de soțul ei, dar și de mesele copioase de sărbători.

Vedeta a luat un premiu la Gala Campionilor, desfășurată la Brașov și organizată de Adela Diaconu și Radu Mătăsăreanu.

Printre premianți au fost: Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Camelia Potec, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliță, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Roxana Nemeș, Alina Petre și Bogdan Vasiliu, Emil Săndoi și Amatto Zaharia.

”Ne place să fim slabe”

Ca orice femeie, și Roxana Nemeș își dorește să aibă o siluetă de invidiat, motiv pentru care s-a gândit la o soluție.

„Da, am mai slăbit. Mulțumesc! Ne place să fim slabe. Sincer, nu am timp să mănânc, recunosc. Nu este foarte sănătos, dar în ultimul timp am avut o perioadă… cred că cea mai aglomerată din an. Îmi place să fiu într-un ritm alert. Nu-mi acord timpul necesar poate să am mai multă grijă de mine, dar e bine. Și am ținut și o dietă. Oamenii o să vadă pe Instagram la mine dacă se uită.

Eu nu am mai ținut dietă de vreo 10 ani. Am slăbit din cauza faptului că nu am timp să mănânc… mănânc prostii, mănânc și puțin și așa mai departe.

Am zis că am nevoie de vitamine și nutrienți din ceva și mi-a plăcut treaba asta când am auzit, și de aceea mi-a plăcut foarte mult de Nupo.

Citește și Roxana Nemeş a slăbit uluitor. Ce măsură a ajuns să poarte la haine: „Nici mie nu îmi vine să cred”

Mă simt super energică. Nu mi-a făcut foame, mereu sunt în mașină, îmi iau ceva cu mine și aia e! Nu stau să gătesc. Și cred că m-a ajutat. Nu m-am pus pe cântar să văd cât am dat jos dar văd pe haine, pe corp. Îmi vine să port numai haine strâmte, să se vadă”, a spus Roxana Nemeș, potrivit Viva.ro.