Dezvăluiri incredibile despre Mario Iorgulescu: „Era în pragul morții”. Ce spune Gino Iorgulescu despre consumul de droguri

Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că „victima era de 10 ori mai drogată” și că accidentul „nu a fost din vina lui Mario”.
Filip Stan
16 sept. 2023, 11:56
Dezvăluiri incredibile despre Mario Iorgulescu:
Gino Iorgulescu a mers în sala de tribunal să discute cu familia victimei lui Mario. Cum au reacţionat părinţii lui Dani Vicol

Virgil Boglea, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, susține că victima accidentului din 7 septembrie 2019 „era de 10 ori mai drogată” și că „practic, nici nu a fost vina lui Mario în producerea accidentului”.

„Dosarul Mario Iorgulescu” a fost finalizat la începutul acestei săptămâni de către Judecătorii de la Curtea de Apel București. Pe durata urmăririi penale a lui Mario, care a condus beat și drogat, și a ucis un tânăr în vârstă de 24 de ani, magistrații și procurorii nu au reușit să-l audieze. Nici măcar pe durata desfășurării procesului în instanță.

Internat într-o clinică privată din Italia, Mario Iorgulescu a fost scos din România de părinți cu un avion privat la scurt timp după teribilul accident pe care l-a provocat în urmă cu patru ani. Astfel, tânărul nu a vrut să coopereze în cazul care a zguduit România în septembrie 2019.

Mario Iorgulescu a fost condamnat în prima instanță la 15 ani și opt luni de închisoare, iar un verdict definitiv din partea magistraților va sosi la data de 11 octombrie. Totuși, dezvăluirile lui Virgil Boglea din emisiunea lui Gabi Safta de la Radio Gold FM au aruncat cazul în aer.

Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”
Deși familia Iorgulescu a fost acuzată că și-a ajutat fiul să fugă din țară, Virgil Boglea expune o altă variantă. Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că în momentul în care clientul său a plecat din țară, nu era luată nicio măsură împotriva lui.

„De fugit din țară, Mario nu a fugit. Era în pragul morții. Nu avea măsura nici privativă de libertate, nici preventivă, nici calitate în dosar, nu era pusă în mișcare începerea cercetării. Familia, pentru a-l salva de situația critică, a luat decizia dificilă, de a-l duce în străinătate”, a dezvăluit Virgil Boglea.

În continuare, Virgil Boglea a explicat și motivele pentru care Mario Iorgulescu nu s-a putut întoarce în România pentru a fi prezent la audieri. Același avocat care apără interesele FCSB-ului în lupta pentru palmares și identitate cu CSA Steaua a dezvăluit că Mario Iorgulescu ar fi fost diagnosticat cu o leziune cerebrală.

„În Italia era resident din 2008. Când a plecat nu era luată vreo măsură împotriva lui. Nu s-a întors pentru că, după investigațiile medicale, s-a descoperit că ar avea o leziune cerebrală. În Romania nu putea fi depistată.

Noi nu avem un dispozitiv medical în acest sens. Vorbim de o leziune pe creier apărută din copilărie. Nici nu poate fi remediată, ci, în cel mai fericit caz, menținută în starea actuală. Nu s-a întors pentru că italienii nu-i dau voie.

Curtea de Apel de acolo atrage atenția să nu fie judecat un om bolnav, care are atestat de handicap ireversibil. Suntem in situația de a judeca o persoană bolnavă. Trebuie tratată, nu judecată. Numai bunul simț al familiei de a nu ieși în public a făcut să nu se cunoască toate aceste informații”, a mai spus Virgil Boglea în emisiunea lui Gabi Safta la Radio Gold FM.

Transferat în Italia, Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată, iar în luna februarie a acestui an a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influența alcoolului şi drogurilor (cocaină).

Gino Iorgulescu, după încheierea procesului în care fiul său, Mario, a fost judecat pentru omor: Nu a fost drogat

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat luni, 11 septembrie, după închierea procesului în care Mario Iorgulescu a fost judecat pentru provocarea, în 2019, a unui accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața, că fiul lui „nu a fost drogat”, iar cine va mai spune acest lucru va fi chemat în instanță.

„Eu vreau să vă spun ceva. Că băiatul meu nu a fost drogat și cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, că noi avem dovezi și o să plătească, o să îi chemăm în instanță”, a spus șeful LPF la ieșirea de la Curtea de Apel București.

Întrebat cum se simte Mario, Gino Iorgulescu a răspuns: „Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ, are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește și ce face”.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au finalizat luni, 11 septembrie, dezbaterile în dosarul în care Mario Iorgulescu a fost condamnat în primă instanţă, de Tribunalul București, la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor şi conducerea mașinii sub influenţa alcoolului şi drogurilor, fapte petrecute pe 8 septembrie 2019.

Mario Iorgulescu, care a fost dus la o clinică din Italia după ce a comis accidentul mortal, a fost dat în urmărire de Poliţia Română în mai 2020.

Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat și în prezent în Italia. Din august 2020, de când dosarul a fost trimis în instanță, el nu a putut fi audiat de niciun judecător, nici măcar prin videoconferință.

Termen nou în procesul lui Mario Iorgulescu: procurorul a cerut majorarea pedepsei. Gino Iorgulescu: „Cine spune că fiul meu era drogat minte!”
La ultimul termen, avocaţii familiei Iorgulescu au cerut schimbarea încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă, cerere respinsă însă de magistraţi. Totodată, apărătorii au contestat rezultatul testării pentru consumul de droguri și au afirmat că au dovada că Spitalul Elias nu avea acreditarea necesară pentru a preleva probe biologice în vederea testării.

Luni, 11 septembrie 2023, la Curtea de Apel din București s-a încheiat procesul în care Mario Iorgulescu a fost judecat pentru provocarea unui accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața. Tribunalul București l-a condamnat inițial pe Iorgulescu Jr. la 15 ani și 8 luni de închisoare. Verdictul Curții de Apel urmează să fie comunicat pe 11 octombrie 2023.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!