Dezvăluiri inedite ale BĂRBATULUI care a făcut SEX pe canapeaua lui Antonescu: Este un episod trist VIDEO

Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a recunoscut că a folosit canapeaua din biroul lui Crin Antonescu ca să facă sex cu o fostă liberală. Bălăşescu regretă episodul, mai ales că din cauza scandalui a fost nevoit să renunţela cariera politică, potrivit România TV.

20 sept. 2013, 10:12

Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a recunoscut că a folosit canapeaua din biroul lui Crin Antonescu ca să facă sex cu o fostă liberală. Bălăşescu regretă episodul, mai ales că din cauza scandalui afost nevoit să renunţela cariera politică, potrivit România TV.

Episodul canapelei este un episod care probabil mă va urmări toată viaţa, este un episod trist al vieţii mele. Este un lucru care a dus la încheierea carierei mele politice în prima linie, un preţ mare pe care l-am plătit„, a declarat fostul membru PNL.

Bălăşescu şi-a depus demisia din funcţia de secretar general adjunct al PNL imediat după acest incident. Acelaşi lucru l-a făcut şi partenera sa de pe canapea. Uimitor, Crin Antonescu nu i-a reproşat nimic, deşi scandalul a afectat imaginea partidului său.

Nu a fost un reproş, au fost discuţii amicale, Crin nu mi-a reproşat în mod determinant acel episod„, a adăugat acesta.

Întreg scandalul a apărut în 2010, după ce a ieşit la iveală o înregistrare telefonică compromiţătoare pe care bărbatul a avut-o cu o femeie.