Dezvăluiri jenante despre o vedetă: „Îi răspunea mamei ei la telefon în timp ce făceam amor şi făcea pauze de machiaj”

Mai ține cineva minte cum Kim Kardashian a ajuns celebră datorită unui video dat publicității, în care aceasta făcea sex? Dacă a uitat cineva, iată că partenerul vedetei din acel sex tape, rapperul Ray J, a revenit cu noi dezvăluiri atât de jenante despre fosta iubită, că nu-ți vine să citești mai departe.

RomaniaTV.net
05 nov. 2018, 12:10
Dezvăluiri jenante despre o vedetă: „Îi răspunea mamei ei la telefon în timp ce făceam amor şi făcea pauze de machiaj”

Rapperul Ray J, iubitul lui Kim Kardashian în perioada 2005-2007, cu care vedeta de reality-show s-a filmat în timpul actului sexual, a revenit în atenția publică cu noi detalii absolut scandaloase despre viața intima a fostei iubite.

e pare că aflat într-un club în Londra, acesta le-a dat unor persoane din anturajul său cele mai intime detalii din perioada relației cu actuala soție lui Kanye West. Conform rapperului, aceasta avea un portbagaj plin de jucării sexuale, iar partidele lor de sex durau și 12 ore la rând, Kim făcând adesea pauze pentru a-și retușa machiajul, deoarece nu suporta transpirația, fiind atentă chiar și cum pică lumina pe corpul ei în timpul sexului.

Kim Kardashian, obsedată de jucării sexuale

Pe lângă jucăriile sexuale, Ray J susține că bruneta sexy mai avea o obsesie, cheltuind până la 100 000 de dolari anual doar pe chiloți tanga și fiind atât de pasionată de brandul Louis Vuitton, că până și cointainerele de gunoi din curtea sa aveau celebrul logo. Artistul a mers mai departe cu dezvăluirile, afirmând că fosta iubită avea un fix cu șampania: să fie Cristal și întotdeauna la o temperature anume de răcire: 22 de grade. 

Ray J le-ar fi povestit celor din anturajul său că dacă se întâmpla cumva ca mama brunetei, Kriss Jenner, să o sune în timp ce făcea sex, aceasta răspundea de fiecare dată.