Dezvăluiri! O cunoscută artistă a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară

Georgiana Lobont, una dintre cele mai iubite si apreciate artiste din Ardeal, trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei. Artista este însărcinată pentru a doua oara şi străluceşte de fericire, insa in urma cu aproape doi ani a trecut prin momente de-a dreptul dramatice.

RomaniaTV.net
04 nov. 2018, 13:10

Intrepreta de muzica populara, care a devenit cunoscuta in muzica populara dupa ce a lansat piese de succes precum „Jupaneasa” sau „Te iubesc, prin juramant ti-o spun”, urmează să devină mamă pentru a doua oară, în primăvara acestui an. Georgiana este insarcinata in 4 luni, iar artista se pare ca va avea o fetiță, oferindu-i astfel baietelului ei, Eduard Nicolas, o surioară mai mică.

„Sunt fericită că în viața noastră va apărea al doilea îngeraș… însă la aflarea veștii m-am panicat puțin… nu mă așteptam chiar așa de repede să devin mamă pentru a doua oară știind cât de greu e să crești un copil, am trecut prin toate stările, noi suntem mereu pe drumuri, mereu la spectacole, evenimente private, studio… pe Eduard de cele mai multe ori îl purtăm după noi pentru că bunicii sunt tineri și sunt la muncă, dar probabil Dumnezeu a rânduit să fie așa și să crească amândoi copilașii deodată. Voi naște în primăvară. Bebelușul este destul de micuț ca să aflăm sexul lui dar totuși medicul ne-a spus că 85% este fetiță… ceea ce ne-a adus o bucurie și mai mare în familia noastră. Toți sunt fericiți și abia așteaptă să cunoască cea de-a doua minune”, a declarat Georgiana Lobont pentru heynews.ro.

Doctorii i-au spus că nu poate face copii și i-au pus un diagnostic crunt

In urma cu 1 an, vedeta a dat nastere primului ei copil, un baietel frumos foc, pe nume Eduard-Nicolas. Inainte de-al naste artista a trecut prin momente cumplite dupa ce a aflat de la medici că nu va putea avea copii, iar diagnosticul primit atunci a făcut-o să intre în depresie. „De mică am avut un vis… cand voi fii mare să am o familie frumoasă, un soț iubitor și copii drăgălași. Acest vis a început sa devina realitate in momentul in care l-am cunoscut pe Rares și am devenit sot si sotie. Ne doream foarte mult sa avem un copil împreună, încă de cand ne-am cunoscut. După căsătorie am început să facem mai mult în privința asta pentru a deveni părinti. După mai multe încercări, într-o zi am vizitat un medic specialist care mi-a dat o veste foarte dureroasă. Nu puteam să devin mamă… mi-a zis că trebuie să urmez un tratament care să mă ajute în această privință. Au urmat câteva zile extrem de grele si de triste pentru mine, dar si pentru Rares. Eram dezamagita și nu puteam să concep că o fată așa tânără ca mine nu poate face copii. Picasem intr-o depresie.”, a povestit in urma cu ceva timp Georgiana Lobont.

Sotul artistei, care ii este si impresar, i-a fost aproape in acele clipe grele, iar cu ajutorul credintei au reusit sa treaca cu bine peste cumpana prin care au trecut. „Rares ca sa ma consoleze îmi zicea că dacă chiar nu v-om putea deveni părinti, v-om adopta un copilas. A fost o perioadă trista pentru mine si nu am putut să vorbesc aceste lucruri cu nimeni decât cu câțiva prieteni foarte apropiati. Nici părinții noștri nu au stiut prin ce trecem. Am început să urmez tratamentul dar în același timp mă rugam încontinuu. Mă rugam în gând, prin casă, mereu mă gândeam cu teamă la acest lucru dar în același timp nu mi-am pierdut speranța. Am fost să mă rog și la Manăstiri. Icoana Făcătoare de Minuni de la Nicula cred că m-a ajuta, mereu când am avut obstacole în viață sau când treceam prin unele încercări mergeam la ea și mă rugam.”, ne-a povestit artista.

Desi doctorul i-a spus ca nu v-a putea deveni mamica, iar in acel timp artista facea un tratament dat de acesta, Georgiana a aflat ca a ramas insarcinata. „Nu a durat mult și chiar înainte cu 3 zile de ziua mea pe 6 aprilie 2017 am aflat vestea ce avea să ne bucure cel mai mult și să ne împlinească ca familie… am aflat că sunt însărcinată. A fost un moment extraordinar de emoționant… am fost atat de fericiti încât ne-am sunat toate cunoștintele să le dăm vestea cea mare. Țin minte că exact în acea zi am avut un regal de pricesne la Cluj, organizat de un preot drag nouă și am simțit că am primit vestea ca pe o binecuvântare. Sufletul meu simțea că trebuie să îi mulțumească cumva Lui Dumnezeu pentru acest dar și astfel am început să lucrez la un album de Pricesne (cântece religioase) care s-a și finalizat anul acesta și a fost lansat exact în Postul Paștelui.”, a declarat Georgiana Lobont.

Insa, pana sa afle ca a ramas insarcinata, artista a mai trecut printr-un episod dureros. Mergand sa faca niste annalize, un medic i-a pus un diagnostic gresit: „suferi de hepatita”. Din fericire, artista nu avea cum să intre în contact cu această boală. „Până să îl nasc pe Eduard Nicolas, fiul nostru, am mai trecut printr-o încercare care ne-a speriat din nou… am făcut niste analize iar un medic nu a citit corect rezultatele, astfel spunân-du-mi că sufăr de Hepatită. Îmi zicea că aceasta formă se transmite si copilului iar la naștere va trebui să îi schimbe sângele… am fost foarte stresată dar nu m-am lasat si am întrebat si alti doctori… Din fericire eu aveam o imunitate foarte mare și nu puteam să intru în contact cu această formă de boală. Am trecut prin câteva stări urate înainte să aduc pe lume minunea noastră dar pe 10 decembrie 2017 când mi-am ținut băiețelul perfect sănătos în brațe am fost cea mai fericită mamă de pe pământ.”, a mai dezvaluit indragita cantareata de muzica populara.

Georgiana Lobont si sotul ei, Rares Ciciovan, sunt in culmile fericirii de cand au aflat ca vor avea o fetita. Cei doi asteapta cu nerabdare sa vina pe lume cel de-al doilea copil al lor.