Dezvăluiri ŞOC făcute de un model de la noi despre iubitul puşcăriaş. „Are relaţii cu un coleg de celulă”

Acuzata de fostul iubit ca l-a inselat, dar si ca danseaza in cluburi de noapte, modelul Madalina Secuianu face acuzatii incredibile la adresa barbatului condamnat pentru ca a furat 22 de kilograme de aur. 

09 dec. 2014, 14:50

Cine si-ar fi imaginat ca un cuplu care aproape se legase cu lanturi in fata unei decizii date de judecatori va ajunge sa se faca albie de porci, la scurt dupa ce unul dintre ei ajuns dupa gratii, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Mădălina Secuianu, DE NERECUNOSCUT. Iubita lui Rustem nu mai poate urca niciodată pe un podium

Vorbim despre modelul Madalina Secuianu si iubitul ei, Rustem Simion, acuzat ca a furat 22 de kilograme de aur. Desi modelul l-a sustinut o perioada cat s-a aflat dupa gratii, lantul de iubire s-a rupt dupa ce Rustem ar fi aflat ca Madalina il inseala cu un barbat cu „obligatii”. Femeia inselata din acest patrulater amoros a iesit pe interval si a povestit ca a fost amenintata ca sa nu dezvaluie detalii despre acest amantlac, printr-un mesaj primit din partea Madalinei.

„Mai fetita, daca tie iti place sa te bagii in discutii si sa minti atatea lucruri, clar esti o copila fara minte. Stiu ca ai dusmanie pe mine si ca niciodata nu m-ai suportat, dar nu vad motivul pentru ca eu am fost cu Mugurel acum trei ani, tu nici nu-l cunoasteai. Nu ti-am stricat eu relatia asa ca nu vad motivul pentru care il minti atat la telefon pe Rustem. Cand ajung in tara sa te feresti sa dai vreodata ochii cu mine ca te nenorocesc pentru ca iti place sa sugi p…a si sa vorbesti de persoana mea. Vorbeste de tine. Sa nu zici ca nu te-am avertizat”, i-ar fi scris prin mesaje Madalina Secuianu.

Mai mult, Rustem ar fi recunoscut ca Madalina ar fi dansat intr-un bar de noapte si nu vrea sa uite acel episod. Modelul neaga insa acuzatiile si iese la atac cu o serie de acuzatii absolut naucitoare.

Citeşte şi Un fotomodel român i-a dat papucii iubitului pe Facebook şi a ajuns pe prima pagină în tabloidele britanice

Isi acuza iubitul ca a inselat-o cu… un barbat

Ea spune ca motivul desparitii de Rustem ar fi intr-adevar un barbat, doar ca cel care a calcat stramb este fostul ei iubit.

„Certurile intre noi au inceput in urma cu trei luni, cand am venit in Italia si am aflat de la diferite persoane ca el ar avea o relație cu un barbat in penitenciar. La inceput nu am crezut, dar cand l-am intrebat el mi-a raspuns: si ce ai vrea sa fac inca trei ani? Adica mi-a confirmat ca avea o relatie cu colegul de camera. Nu am putut sa suport ideea si am decis sa ma despart de el. De nervi am pus o poza pe Facebook cu un fost prieten, Mugurel, care toata lumea stie ca suntem in prezent amici. Poate confirma si el. Eu timp de doi ani de zile nu l-am inselat pe Rustem, nici macar cu gândul! Sunt foarte dezamagita de tot ce s-a intamplat si nu inteleg de ce are dorinta asta de razbunare”, a declarat Madalina.