Dezvăluiri șocante despre cele mai dureroase adevăruri din viața Andreei Mantea: „Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită!”

Andreea Mantea a fost mai sinceră ca niciodată și a spus tot ce avea pe suflet. Ea a dezvăluit care sunt cele mai dureroase clipe pe care a trebuit să le traverseze.

01 mart. 2024, 21:16
Dezvăluiri șocante despre cele mai dureroase adevăruri din viața Andreei Mantea: „Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită!”
Dezvăluiri șocante despre cele mai dureroase adevăruri din viața Andreei Mantea: „Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită!”

Întotdeauna strălucitoare și plină de carismă, Andreea Mantea reușește să ascundă cu un zâmbet nefericirile pe care uneori le traversează. Iubita prezentatoare de televiziune și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre adevărurile dureroase din viața ei personală. Din păcate, vedeta a trecut prin multe momente dificile și a fost profund dezamăgită de diverse împrejurări, dar toate acestea au contribuit la întărirea ei.

Citește și: Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat de mascaţi din Bucureşti

Andreea Mantea a fost mereu discretă în privința vieții sale private, dar nu a ezitat să împărtășească sincer lecțiile pe care le-a învățat. În cadrul interviului Fresh by Unica, prezentatoarea și-a deschis inima și a mărturisit cât de dureroase au fost unele momente din parcursul ei. Chiar dacă a fost profund dezamăgită de anumiți oameni, acest lucru nu a determinat-o să se izoleze.

„Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită, rănită, rănită. Apucam fiecare bucățică de pe jos și mă chinuiam să le lipsesc. Reușeam și apoi iar eram dezamăgită. (…) Și m-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam. Cele mai mari șocuri le-am avut. A fost crunt. Dar nu am devenit aia scorțoasă, care nu are încredere în nimeni. Am ajuns să simt”, a mai spus Andreea Mantea, la Fresh by Unica.

Totuși, durerea a făcut-o să fie ceva mai prudentă la oameni și să nu se mai încreadă orbește în oricine, motiv pentru care cu greu i se câștigă încrederea, mai ales că își dă seama imediat de intențiile ascunse ale oamenilor.

„Lucrurile astea le observ, nu intru în ele, să mă ierte Dumnezeu. Nu-mi trebuie așa ceva. Dar sunt șocată. Sunt șocată de ceea ce văd. De-asta am foarte puțini prieteni.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Cât despre vindecare, Andreea Mantea știm că este o persoană destul de spirituală. Vara trecută chiar a fost într-o vacanță exotică unde a încercat să afle mai multe despre aceste taine ale purificării sufletești. Vedeta spune însă că vindecarea vine din fericire.

„Chiar cred că oamenii pot vindeca absolut orice problemă. Noi le ținem, noi nu vrem să le vindecăm. Știi care este vindecarea supermă? Fericirea. Un om fericit nu poate fi un om bolnav.”, a spus Andreea Mantea pentru echipa Unica.

Citește și: Cea mai mare gafă făcută de Teo Trandafir în direct. „Am transpirat când m-am auzit ce am zis. Acolo m-am înțepenit”