Dezvăluiri șocante despre noul iubit al Oanei Matache! Radu Siffredi: „ Am vrut să explorez, m-am sărutat cu persoane de același sex”

Noul iubit al Oanei Matache face dezvăluiri șocante cu privire la sexualitatea lui. Acesta a povestit că a avut o etapă în care a încercat să își dea seama de ce este atras, motiv pentru care s-a sărutat și cu persoane de același sex.

03 mart. 2023, 16:44
Dezvăluiri șocante despre noul iubit al Oanei Matache! Radu Siffredi: „ Am vrut să explorez, m-am sărutat cu persoane de același sex”

Dezvăluiri șocante despre noul iubit al Oanei Matache. Radu Siffredi, bărbatul cu care sora Deliei a ales să înceapă o relație se pare că are un trecut tumultos, de care nu îi este rușine să vorbească. Noul cuplu a fost live pe platforma Twich, unde au împărtășit mai multe detalii despre relația lor, dar și despre trecutul lui Radu. Cei doi au comentat și reacția Ginei Matache, care este total împtriva acestei relații.

Citește și: Care este numele real al iubitului Oanei Matache. Toată lumea îl știe de Radu Siffredi

Tot în această sesiune live, cei doi au vorbit și despre modul în care s-au cunoscut. Radu Siffredi spune că a fost atras de Oana Matache chiar din prima clipă. Pe de altă parte, sora Deliei a povestit că nu l-a remarcat din prima pe Radu. Cei doi se cunosc de aproximativ șase luni și s-au cunoscut prin intermediul celebrului streamer, Silviu Faiăr.

„Ne-am cunoscut la Silviu Faiăr, are un clip făcut de ziua lui (n.r.: clipul a fost postat pe YouTube acum 6 luni și se numește „Să îți dau la Mu”). A doua oară ne-am cunoscut la el acasă. La clip, acolo, n-am avut nicio treabă, de-abia dacă ne-am remarcat. Tu aveai gagică, eu aveam soț. Apoi am început să lucrăm împreună”, a spus Oana Matache pe Twitch.

Afirmația Oanei nu l-a răsat rece pe Radu, care a contrazis-o rapid, într-un mod cel puțin brutal.

„Mănânci rahat! A fost o fază să trec printre picioarele ei. (…) „Am lucrat împreună… tot!”, a întrerupt-o acesta.

Fanii sunt îngrijorați, deoarece sunt de părere că Oana Matache a ajuns de nerecunoscut, iar relația cu noul partener a devenit rapid extrem de controversată. Mai mult de atât, sora Deliei a intrat într-un război uriaș cu mama sa, Gina Matache. Interpreta de muzică populară nu este deloc de acord cu alegerea Oanei, ba mai mult, a ajuns în punctul în care, din disperare, a postat pe pagina personală de Instagram o poză cu Radu Siffredi, alături de o descriere defăimătoare.

Oana Matache este cât se poate de supărată pe mama ei, însă se pare că nici Delia nu a scăpat basma curată din acest război. Oana a reproșat că în această situație nu primește susținerea de care are nevoie. Pe de altă parte, artista a subliniat că nu vrea să ajungă ca mama ei, adică să să simtă să stea lângă un bărbat cu toate că știe că nu este potrivit pentru ea.

„Ca fată, ca băiat, ca orice, aș prefera să mă nasc într-o familie care funcționează, și să o văd pe maică-mea că e pe picioarele ei. Îmi iau copiii și o iau de la zero. Mi se pare ok să faci asta ca femeie. Aș vrea să învăț asta de la mama mea decât să învăț că în viață trebuie să bifezi 60 de ani lângă același om și, indiferent cum e, e al tău!”, a spus Oana Matache.

Radu Siffredi a dat un răspuns atacurilor venite din partea Ginei Matache și pe de altă parte, a povestit că și el a avut o copilărie marcată de probleme cu părinții, care își îndreptau impulsurile violente împotriva lui. De asemenea, acesta a mai dezvăluit că în tinerețe a avut o etapă în care a fost confuz în ceea ce privește sexualitatea sa, motiv pentru care s-a sărutat și cu persoane de același sex.

„Eu vin din situația cealaltă. Da, și la mine au fost probleme, doar că ai mei încă sunt împreună. Nu am văzut violențe între ei, cât le-am văzut îndreptate spre mine, cumva. Un partener care accepta abuzul celuilalt partener asupra mea… Adică maică-mea era de partea mea. Taică-meu a vrut să facă dreptate în romanian masculine way. Mi-a zis că trebuie să învăț să mă bat. Nu s-a văzut latura asta sensibilă în mine. Am fost cu teatrul, mi-au plăcut hainele de femei în general, asta neavând nicio legătură cu sexualitatea mea. Mi-am explorat sexualitatea. În tinerețe, am vrut să văd de ce sunt atras, de ce nu sunt atras. Am avut niște interacțiuni… m-am sărutat cu persoane de același sex. Acolo m-am oprit, pentru că mi-am dat seama că nu simt nimic și, mna…”, a mărturisit Radu Siffredi.

Citește și: Mama Deliei a ajuns la capătul puterilor! Noul iubit al Oanei Matache a dus-o la disperare: „Mă simt neputincioasă. Fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”