Dezvăluiri ŞOCANTE despre un condamnat în Dosarul Transferurilor: DELIREAZĂ întruna!

Starea de sănătate a unuia dintre condamnaţii în Dosarul Transferurilor este foarte gravă, iar un apropiat al sau anunţă că se poate ajunge chiar la deces dacă nu e eliberat.

26 mart. 2014, 09:18
Dezvăluiri ŞOCANTE despre un condamnat în Dosarul Transferurilor: DELIREAZĂ întruna!

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, cere eliberarea urgentă a lui Jean Pădureanu, pe motiv că are mari probleme de sănătate.

Horoba, bun prieten şi fost colaborator al lui Jean Pădureanu la Gloria Bistriţa, susţine că acesta delirează în continuu şi că, dacă nu e îngrijit cum trebuie, poate decedă din moment în moment.

Citeşte şi Becali a interzis familiei să depună CERERE DE GRAŢIERE

Am lucrat atâţia ani lângă nea Jean, suntem şi vecini de bloc la Bistriţa, eu stau la 3 şi el, la 2. Ştiu despre ce vorbesc. Trebuie eliberat de urgenţă pentru că starea să de sănătate nu permite să fie încarcerat. Are mai multe afecţiuni grave care îi pot provoca decesul în orice moment dacă nu îşi ia tratamentele la timp„, a spus Horoba pentru Ziarul Ring.

Citeşte şi Dumitru Dragomir: Eu vorbeam de sănătate, Pădureanu vorbea de iarbă. Cred că nu ştie că e întemniţat

Are un stimulator cardiac implantat după două preinfarcte, primul dintre ele suferindu-l acum vreo 20 de ani. Are diabet în stare avansată. Este insulino-dependent, având de făcut nu mai puţin de şase doze zilnic. Starea să de sănătate este precară şi nici nu poate să se descurce singur pentru că are şi Alzheimer, cu pierderi de memorie de lungă durata. Delirează întruna şi are nevoie în permanentă să stea cineva lângă el. Eu nu ştiu cum au gândit judecătorii, dar statul trebuie să îi plătească un îngrijitor pentru că e vai de capul lui şi îmi plânge sufletul pentru el”, a mai spus Horoba.

Jean Pădureanu a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.