Dezvaluiri şocante. Diana Şoşoacă acuză statul paralel că-i hărţuieşte familia

În ziua în care soţul senatoarei şi-a serbat onomastica, Diana Şoşoacă a venit cu acuze grave la adresa serviciilor secrete din România

02 ian. 2023, 14:10
Dezvaluiri şocante. Diana Şoşoacă acuză statul paralel că-i hărţuieşte familia

Diana Şoşoacă a povestit în lacrimi despre moartea bunicii sale, dar și despre cum a trebuit să își mute fata la altă școală, din cauza presiunii sistemului.

”Copiii mei suferă foarte mult, Andrei a suferit după ce m-am dus în vizită la SRI și SIE, i-au înscenat consum de alcool. Nu i se arătat etilotestul, nici înainte nici după, l-au rugat să nu meargă la IML, ei știau că sunt la Iași. Din cauza mea nu a mai fost primit la lot. Cel mai mult a avut de suferit Theis, ea era la școală de stat, am fost chemată și am fost rugată să o mut pentru că nu putem să îi asigurăm protecție, nu vă putem spune, dar luați-o, mi s-a spus”, a declarat senatoarea.

Diana Şoşoacă: „Eu am avut o educație mai mult spartană, aveam nevoie doar de 2-3 ore pe noapte să dorm și în rest eram bombă”

Senatoarea a vorbit și despre relația specială avută cu bunica.

„Relația mea cu bunica mea, nu există la nimeni, am fost două suflete pereche. Nu am întâlnit persoană cu putere de luptă pentru familia ei la nimeni. S-au împlinit 6 ani de când murit”, a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

 

Cine este soţul Dianei Șoșoacă și ce avere are Silvestru Șoșoacă

Luni, Diana Şoşoacă a sărbătorit ziua de nume a soţului, Silvestru. Iată cine este și cu ce se ocupă Silvestru Șoșoacă, soțul fostei senatoare.

Dumitru-Silvestru Șoșoacă a fost angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Căsătoria cu Silvestru Șoșoacă este al treilea mariaj al avocatei.

Potrivit declarației de avere a demnitarului, din 2020, soțul Dianei Șoșoacă lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management, dar a renunţat la aceasta pentru a deveni un fel de „bodyguard” al senatoarei.

Silvestru Șoșoacă avea poziția de “șef de tură”, iar venitul său anual declarat este de 28.000 lei. Însă, diferența de venituri între cei doi soți este colosală. Diana Șoșoacă are un venit anual de 250.000 lei de la cabinetul de avocatură. După un calcul simplu, aflăm că lunar, soțul senatoarei câștigă aproximativ 2.300 lei, în vreme ce Diana Șoșoacă are un venit de 20.000. Conform declarației de avere a senatoarei, ea ar deține mai multe terenuri și locuințe, conturi bancare în care se află aproximativ 15.000 de euro, dar și obiecte de artă moștenite din familia sa.

Diana Şoşoacă povesteşte cum a fost mama ei atacată pentru a-i face rău senatoarei: „M-am simţit vinovată, dar lupta pentru o cauză e mai importantă decât orice” VIDEO
Mai exact, ea deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița. De asemenea, avocata mai are două apartamente şi o casă de vacanţă.

Cine este Diana Șoșoacă, fostă senatoare AUR
Diana Șoșoacă, pe numele său complet Diana Ivanovici Șoșoacă, este  fostă senatoare AUR, senatoare independent în prezent. Ea este cunoscută pentru mesajele sale anti-europene și reprezintă una dintre cele mai controversate voci din politica românească. Diana Șoșoacă a fost implicată în nenumărate scandaluri, din pricina atacurilor pe care le-a lansat la adresa adversarilor politici și pentru manifestările sale vocale privitor la măsurile de combatere a virusului COVID-19.

Diana Șoșoacă, originară din București, este de profesie avocat  se bucură de aprecierea și susținerea multor români. La data de 10 februarie 2021, omul politic Ninel Peia dezvăluia că Șoșoacă a fost aleasă pe lista celor de la AUR din partea Partidului Neamului Românesc, datorită unui contract semnat pe data de 20 noiembrie 2020, care avea ca dată de expirare 7 ianuarie 2021.