Dezvăluiri ŞOCANTE în cazul dispariţiei avionului malaezian: Piloţii zburau cu FEMEI în CABINĂ

Imagini incredibile au apărut miercuri, pe un post de televiziune australian, cu pilotul şi copilotul aeronavei Boeing 777, a Malaysian Airlines. În cabina de pilotaj invitaseră şi femei. 

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 13:24

O televiziune din Australia a prezentat marţi seara imagini compromiţătoare cu copilotul zborului MH370 al companiei Malaysia Airlines dispărut fără urmă, la sfârşitul săptămânii trecute. Aceştia apăreau în cabină, cu două femei, în timpul unui zbor.

Imaginile prezentate marţi seara de emisiunea Current Affair de la o televiziune australiană îl incriminează mai ales pe copilotul Fariq al Hamid. Aceste imagini au ajuns la anchetatorii care caută să afle cât mai multe amănunte despre cei doi piloţi, nu numai despre accidentul în sine, ci şi despre viaţa lor profesională şi cea personală.

Femeile, două turiste care călătoriseră tot cu o aeronavă a Malaysian Airlines, pe care Hamid o pilota, au prezentat fotografiile cu ele şi cu pilotul în cabina acestuia. Ele au povestit că, în momentul în care urcau în aeronavă au fost abordate de Hamid, care le-a propus să călătorească alături de el, în cabină.

Citeşte şi ULTIMELE CUVINTE ale membrilor ECHIPAJULUI Boeing-ului DISPĂRUT în Asia

Aceste dezvăluiri arată că pilotul obişnuia să încalce grav legislaţia în domeniu. Fotografiile au fost făcute de Jonti Roos, una dintre cele două femei care a zburat cu Hamid, în decembrie 2011. Ea a mai spus că Hamid a fumat în cabină alături de ele şi s-au fotografiat împreună.

„Aproape tot zborul au dialogat cu noi şi nici nu erau atenţi la zbor, fiind activat pilotul automat. Stewardezele nu au fost mirate, ba chiar ne-au ajutat să ne instalăm în scaunele din cabină. Cei doi piloţi ne-au invitat să cinăm împreună la Kuala Lumpur, lucru care mi s-a părut uşor deplasat”, a mai povestit ea.