Dezvăluiri şocante: Tudy a venit la „Ham Talent” cu câinele furat de la fosta iubită

De când a participat la emisiunea "Ham Talent", Tudy, fostul amant al Oanei Zăvoranu are parte de numeroase acuzaţii din partea mai multor apropiaţi.

RomaniaTV.net
28 oct. 2015, 12:20

Imediat după participarea lui Tudy în emisiunea „Ham Talent”, fosta iubită a acestuia a devenit extrem de furioasă şi nu s-a putut abţine să nu dezvăluie întregii ţări că fostul partener este un hoţ. Şi asta fiindcă căţelul pe care Tudy l-a prezentat ca fiind al lui este de fapt căţelul ei, informează Libertatea.ro.

„Nu am mai păstrat legătura cu el. Acel câine a fost al meu, mi l-a furat. Am încercat să îl iau înapoi, dar nu a răspuns. Eu l-am primit când avea două luni. După alte două luni, eu am plecat la familia mea şi nu îl puteam lua cu mine, pentru că era de talie mare.

Şi când m-am întors, nu mai era. A plecat cu câine cu tot. Dar actele câinelui au rămas la mine. M-a sunat apoi să îmi spună că are nevoie de ele, chipurile pentru un vaccin. De atunci nu am reuşit să mai dau de el absolut deloc. Nu mă lăsa deloc să văd câinele pe care eu îl crescusem două luni.

Noi am avut o relaţie două luni, si apoi am fost cinci luni prieteni. Şi prietenia s-a dus de la sine”, a povestit Monica Buzărin, fosta iubită a lui Tudy în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu, PRIMELE DECLARAŢII după ce Pepe a fost faţă în faţă cu fostul ei amant