Detalii şocante în cazul fetiţei răpite. Adriana a murit în chinuri groaznice

Adriana, fetiţa de 11 ani din judeţul Dâmboviţa, a murit în chinuri groaznice. Olandezul criminal care a ucis-o i-a scos pantalonii și a strâns-o cu ei de gât. Potrivit ultimelor informații apărute pe surse, după ce s-a asigurat că fata e moartă, criminalul ar fi supus-o unor perversiuni.

24 sept. 2019, 18:25
Detalii şocante în cazul fetiţei răpite. Adriana a murit în chinuri groaznice

Detalii şocante în cazul fetiţei răite şi ucise în Dâmboviţa. Copila a fost strangulată, iar după ce a încetat din viață, agresorul ar fi violat-o, potrivit România TV. Cadavrul Adrianei a fost găsit în nişte tufişuri în afara localităţii, pe un câmp, și prezenta urme de violență.

Anchetatorii au făcut, marţi, percheziţii la domiciliul din Olanda al cetăţeanului suspectat de uciderea fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa, dar şi la locuinţa temporară a acestuia din România.

 

„În cursul zilei de 24 septembrie 2019, în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1, 2 şi 3 lit. b Cod penal, agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c Cod penal, şi omor calificat, prev. de art. 188-189 Cod penal., au fost efectuate percheziţii domiciliare atât în Olanda, la domiciliul cetăţeanului olandez vizat, cât şi în România, la locuinţa temporară a acestuia”, a transmis, marţi, Parchetul General.

Cetăţeanul olandez suspectat în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a sinucis, aruncându-se în faţa unui camion. El fusese pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire.