Dezvăluiri tulburătoare ale Marinei Voica. Artista a avut o copilărie marcată de lipsuri majore: „Am suferit de foame pe timp de război. Acum, nu suport să arunc mâncarea”

În vârstă de 86 de ani, Marina Voica este una dintre cele mai iubite de artiste de la noi. Artista s-a născut și a copilărit în Rusia, iar la 24 de ani s-a căsătorit cu un român, Marcel Voica, iar acela a fost momentul în care a părăsit țara natală și s-a mutat definitiv la noi.

17 aug. 2023, 15:17
Dezvăluiri tulburătoare ale Marinei Voica. Artista a avut o copilărie marcată de lipsuri majore: „Am suferit de foame pe timp de război. Acum, nu suport să arunc mâncarea”

Marina Voica are o poveste de viață impresionantă. Artista a prins războiul, perioadă în care a cunoscut foametea. Lipsa mâncării a marcat-o într-atât de mult încât nici acum, după 6-7 decenii, nu suportă să arunce mâncarea, gândindu-se că poate există oameni care nu au ce mânca.

Dezvăluiri tulburătoare ale Marinei Voica: „Am suferit de foame pe timp de război. Acum, nu suport să arunc mâncarea”

Eu am suferit de foame pe timp de război. De aceea nu suport să arunc mâncarea, mă gândesc că alții nu au ce să mănânce și atunci nu arunc nimic. Au fost vremuri grele…„, a declarat Marina Voica pentru viva.ro.

Cu alt prilej, Marina Voica a povestit că nu a reușit să vadă marea până la 24 de ani, vârsta la care s-a născut în România. S-a îndrăgostit iremediabil de mare și nu trece an fără să petreacă un sejur mai scurt sau mai lung pe litoralul românesc. Anul acesta, Marina Voica a petrecut o săptămână la mare împreună cu o prietenă apropiată. Născută în partea de Nord a Federației Ruse, pentru artista noastră marea era pe atunci ca și mersul pe Lună, după cum spune chiar ea.

Citeste si Ce pensie primeşte Marina Voica. Nu primeşte niciun ajutor din partea statului: „În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea”

Cea mai frumoasă amintire a fost când am văzut prima dată marea. Asta a fost în anul 1960. Dar tu trebuie să știi imensitatea țării în care m-am născut. Eu m-am născut în Ivanovo, spre Nord-Est. Ca să ajungi la mare, e foarte greu; țara este așa de mare… cu toate că este înconjurată de oceane. Dar Marea Neagră este unică. Chiar dacă am traversat eu de 12 ori Atlanticul, Marea Neagră a fost singura pe care am ajuns să o văd…„, a declarat Marina Voica pentru sursa citată.

Cine a fost marea iubire a Marinei Voica. Bărbatul a plecat în veşnicie la doar 41 de ani

Marina Voica a iubit o singură dată în viaţă, iar atunci când moartea i-a răpit prematur jumătatea, a decis să-şi închidă definitiv sufletul cu lacăt. Marea iubire a Marinei Voica a fost cel de-al doilea soț, medicul cardiolog Viorel Teodorescu, care a fost răpus de cancer la doar 41 de ani. După el, niciun bărbat nu a mai reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor Marinei.

Căsnicia lor nu a durat întrucât destinul i l-a scos Marinei în cale pe medicul Teodorescu. S-au îndrăgostit nebunește, iar artista a decis să iasă din căsnicia care nu o împlinea şi să-şi construiască o nouă viaţă alături de Viorel Teodorescu.

De dragul lui Viorel care, între timp, îi devenise soţ, Marina consimte să părăsească România pentru a se stabili definitiv în Germania. În anul 1980, pleacă împreună în Germania. Dar, în anul următor, medicul este diagnosticat cu cancer. Boala are o evoluţie galopantă, astfel că, după doar câteva luni, Viorel Teodorescu îşi ia adio de la marea sa iubire. Avea doar 41 de ani şi 17 ani de căsnicie cu artista. Rămasă singură pe lume, Marina Voica și-a promis că nu va mai iubi vreodată.