Dezvăluiri ZGUDUITOARE despre Arsenie Boca. Mărturiile ucenicului Sfântului Ardealului VIDEO

Ucenicul părintelui Arsenie Boca face dezvăluiri în exclusivitate la România TV despre omul luminat de Dumnezeu, înzestrat cu înţelepciunea şi harul divin de a-i vindeca pe oameni.

RomaniaTV.net
21 mart. 2015, 10:06

În a patra săptămână a Postului Sfintelor Paşti, stareţul Ghelasie al Mănăstirii Sfântul Dumitru de lângă Sighişoara, care i-a fost alături lui Arsenie Boca, vorbeşte în premieră naţională despre minunile săvârşite de sfântul părinte, despre tainele pe care acesta i le-a lăsat cu limbă de moarte, despre cum îi poate ajuta pe oameni din mormânt.

Profeţia CUMPLITĂ a lui Arsenia Boca: „Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne…”

„Părintele avea darul înaintevederii, curat, clar! Nu putea nimeni să zică că părintele bâjbâie”, îşi aminteşte stareţul Ghelasie.

POSTUL PASTELUI 2015: Ce spunea Arsenie Boca despre POST

Ucenic al părintelui Arsenie Boca, stareţul Ghelasie îşi aminteşte despre el că era un om „aspru-bun” şi că încă din timpul vieţii a spus că, după moarte, va veghea asupra românilor.

PELERINAJE la mormântul lui Arsenie Boca. Cât costă o excursie la Prislop. Ofertele agenţiei Patriarhiei

In constiinta crestinilor ortodocsi numele Arsenie Boca este ca un fulger divin, binecuvantat de Dumnezeu. A reusit inca din tinerete sa fie perceput de cei care l-au cunoscut drept un fenomen exceptional. De la infatisare, pana la ganduri si fapte, totul parea din alta lume. „Eu va pot spune ca l-am auzit de multe ori zicand «ma, dupa ce oi pleca din lumea asta, sa ma chemati, ca am sa va ajut mai mult ca de acolo nu ma mai opreste nimenea»”, povesteşte stareţul Ghelasie.

De la ora 22.00, pe România TV puteţi vedea mărturii şi imagini cutremurătoare într-o ediţie specială.

ARSENIE BOCA şi „cuvintele interzise”: Fereşte-te să pronunţi aceste vorbe blestemate!


loading...
Partenerii noștri