Diabolic! După o ceartă cu soția, un bărbat din Timiș i-a incendiat mașina femeii pentru a se răzbuna, apoi a sunat la 112

Certurile conjugale nu mai sunt ce au fost. După o ceartă cu soția, un bărbat din Timiș a simțit nevoia să se răzbune și i-a incendiat mașina femeii, apoi a sunat la 112.

08 ian. 2023, 10:38
Diabolic! După o ceartă cu soția, un bărbat din Timiș i-a incendiat mașina femeii pentru a se răzbuna, apoi a sunat la 112
După o ceartă cu soția, un bărbat din Timiș i-a incendiat mașina femeii pentru a se răzbuna, apoi a sunat la 112

După o ceartă cu soția, un bărbat din Timiș i-a incendiat mașina femeii pentru a se răzbuna, apoi a sunat la 112. Bărbatul în vârstă de 41 de ani și-a petrecut noaptea în arest după ce sâmbătă i-a incendiat mașina soției.

Citește și Un adolescent român a făcut prăpăd pe o şosea din Austria. A furat maşina unui poliţist, a rănit trei persoane, a atacat un agent şi a distrus trei autoturisme

După o ceartă cu soția, un bărbat din Timiș i-a incendiat mașina femeii pentru a se răzbuna, apoi a sunat la 112

După o ceartă conjugală, bărbatul a simțit nevoia să îi de o lecție soției puse pe scandal și a luat un recipient cu conbustibil cu care a stropit mașina femeii, după care i-a dat foc.

Ulterior, tot el a fost cel care a sunat la 112 și le-a transmis autorităților că din motive necunoscute, autoturismul său parcat în fața blocului arde.

Imediat, la fața locului, a ajuns un echipaj de poliție dar și un detașament de pompieri din Lugoj, care stins incendiul.

”La data de 7 ianuarie, în jurul orei 05:50, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați prin apel SNUAU 112, de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Bodo, județul Timiș, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la autoturismul său, care se afla parcat în fața casei.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu un detașament de pompieri din Lugoj, care au procedat la stingerea incendiului”, a transmis Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că autoturismul aparţine soţiei apelantului și că în urma unor discuții dintre cei doi soți, acesta ar fi incendiat mașina.

Mai mult, oamenii legii au ridicat de la faţa locului un recipient care mirosea a combustibil, în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri și a fost reţinut, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, pentru 24 de ore pentru distrugere.

Citește și Scandal incredibil înainte de Anul Nou. Un tânăr și-a snopit în bătaie bunicul, apoi i-a distrus mașina și i-a spart geamurile casei