Diabolic! O femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei!

O femeie din Alba Iulia, care și-a prins soțul cu amanta, a ales să se răzbune într-un mod inedit. În timp ce bărbatul se afla împreună cu amanta, soția lui i-a distrus mașina aflată în parcarea blocului. Paguba se rifică la câteva mii de euro.

13 dec. 2022, 12:55
Diabolic! O femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei!

O femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei. Sătulă de escapadele amoroase ale soțului ei, o femeie din Alba Iulia, a decis să se răzbune atunci când și-a prins soțul împreună cu amanta.

Citește și O femeie din Vaslui a fost bătută și abuzată sexual cu un cârnat de soția celui căruia îi era amantă

O femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei

În timp ce bărbatul o înșela cu amanta, femeia încornorată, nu a mai putut răbda și a decis că e momentul să se răzbune.

Soția nu a vrut să folosească metoda clasică la care recurg femeile înșelate și a ales să îi dea soțului ei o lecție pe care să nu o uite niciodată.

Totul s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, atunci când soțul ei o înșela fără pic de reținere cu cea mai bună prietenă a sa.

Femeia nu a mai putut suporta situația în care se află și s-a răbunat pe mașina soțului ei, un Audi A4, care acum arată ca după bombardament. Soția înșelată i-a rupt oglinzile, i-a spart farurile, stopurile și geamurile.

Chiar dacă mașina este una destul de veche, paguba creată de răzbunarea femeii se ridică la câteva mii bune de euro.

Atunci când bărbatul a vrut să plece acasă, mare i-a fost mirarea când a văzut cum arată autoturismul său. Acesta a sunat imediat la 112 și la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care în urma anchetei a descoperit că este vorba de o răzbuare.

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Potrivit Art. 253 din Codul Penal, distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Citește și Gabriela Cristoiu, urmărită de ghinioane în dragoste. Când se pregătea să îmbrace rochia de mireasă a aflat că este înșelată