Diaconescu: Discursul lui Ponta e de Spitalul 9. Cu banii mitingului USL repornea Oltchimul VIDEO

Dan Diaconescu califică discursul pe care Victor Ponta l-a susţinut pe Arena Naţională drept unul "apropiat de Spitalul 9". Patronul OTV a afirmat, miercuri seara, că premierul ar fi putut reporni Oltchimul cu banii pe care i-a cheltuit pentru mitingul USL.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 16:52
Diaconescu: Discursul lui Ponta e de Spitalul 9. Cu banii mitingului USL repornea Oltchimul VIDEO

„Discursul domnului Ponta e puţin apropiat de Spitalul 9. Vorbeşte despre mine, despre răzbunări politice, vorbeşte ca liderul Opoziţiei. A uitat că guvernează de câteva luni”, a declarat Dan Diaconescu la România TV, adăugând că banii pe care preşedintele PSD i-a cheltuit cu lansarea candidaţilor USL ar fi putut fi folosiţi pentru salvarea Oltchimului:

„Acest stadion reprezintă şi un stadion al corupţiei USL. Dacă înmulţiţi doar benzina şi mâncarea acestor oameni  care au fost aduşi pe stadion, mai puneţi logistica şi închirierea stadionului şi aveţi suma necesară repornirii combinatului”.

USL şi-a lansat, miercuri seara, pe Arena Naţională, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Zeci de mii de oameni au umplut până la refuz stadionul, unde au susţinut discursuri, rând pe rând, liderii USL şi oaspeţii de peste hotare ai Uniunii. Numele lui Traian Băsescu a fost huiduit pe tot parcursul evenimentului, participanţii la miting strigând în mod repetat „Jos Băsescu”. 

„În iulie, aţi reuşit să-i arătaţi lui Traian Băsescu că nu mai este preşedintele României. Pe 9 decembrie, trebuie să mergem mai departe cu schimbarea, să facem ca victoriile de anul acesta să conteze cu adevărat, să nu devină victorii efemere. Pe 9 decembrie, să mergem înainte, să nu ne întoarcem la vremurile lui Băsescu şi PDL, la vremurile lui Anastase şi Blaga, la vremurile lui Boc şi Ungureanu„, a declarat Ponta.

„Traian Băsescu e ultimul comunist, e ultimul securist al Europei. Trebuie să-l schimbăm nu doar pe el, ci sistemul care l-a menţinut la putere în aceşti ani. Să ducem schimbarea până la capăt înseamnă la Cotroceni preşedinte Crin Anrtonescu. Am pornit împreună pe acest drum. Nu abandonăm acest drum. Îmi ţin cuvântul. Traian Băsescu şi cei de la PDL ori nu au înţeles, ori nu vor să înţeleagă mesajul românilor dat în ianuarie, iunie, la referendum. Pe 9 decembrie putem să le dovedim o dată, pentru totdeauna, că România nu mai e ţara lui Băsescu şi a PDL. Pe 9 decembrie vom începe împreună un nou drum”, a mai spus liderul PSD.