Diagnostic crunt primit de Monica Tatoiu: cancer! Cum a reacționat când a auzit: „Nu mi-e frică de moarte”

Monica Tatoiu este una dintre cele mai puternice și de succes femei din România. Deși are un spirit mereu tânăr, ce i-ar face invidioși pe cei de 20 de ani, ea nu a fost ferită de problemele vieții.
Alina Costache
19 apr. 2024, 10:08
Diagnostic crunt primit de Monica Tatoiu: cancer! Cum a reacționat când a auzit: „Nu mi-e frică de moarte”
Diagnostic crunt primit de Monica Tatoiu: cancer! Cum a reacționat când a auzit: „Nu mi-e frică de moarte”

Monica Tatoiu s-a vindecat după un cancer la colul uterin, iar în urmă cu două luni a suferit o operație la ambele picioare. În urmă cu ceva timp însă, aceasta a fost anunțată că are din nou cancer, de această dată mamar.

Citește și: Cel mai penibil moment trăit de Monica Tatoiu. I-a căzut proteza dentară în timp ce se certa cu un politician

Diagnostic crunt primit de Monica Tatoiu: cancer

După ce s-a vindecat de cancerul la colul uterin, care-i recidivase în anul 2008, Monica Tatoiu a primit o nouă veste cruntă. Femeia de afaceri a fost anunțată, când îi era lumea mai dragă, că suferă de cancer la sân. Trecută deja printr-o astfel de experiență, Monica Tatoiu nu s-a lăsat doborâtă de diagnostic. Din fericire însă, rezultatul s-a dovedit a fi o greșeală. Cadrele medicale de la clinica unde milionara și-a făcut analizele au făcut o eroare cruntă.

„Trebuie să merg să-mi fac toate analizele, dar mi-e groază. La vârsta asta îți mai găsește câte ceva și nu vreau să mai știu. Acum ceva timp am făcut o mamografie și au încurcat-o cu a altei femei bolnave. Am fost anunțată că am cancer la sân. Dar eu nu am probleme, nu mi-e frică de moarte. Am mai făcut una, nu aveam nimic. Apoi m-au sunat de la spital că le-au încurcat. Problema a fost cu acea femeie care avea cancer și i-a ieșit că e sănătoasă. Fiecare zi e importantă în asfel de cazuri”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru cancan.ro.

A trecut peste acest episod, dar alte probleme o supără acum pe vedetă. În urmă cu aproximativ două luni, ea a suferit o operație la ambele picioare și chiar și acum mai are probleme la coborâtul scărilor, însă nu deznădăjduiește, căci viața a făcut-o puternică în fața oricărei provocări.

„Merg mai bine, la fel ca acum 20 de ani. Din cauza durerilor la șold, am forțat pe piciorul stâng, care s-a deformat. Ajunsesem să se scurteze, s-a format ca un arc, în loc să fie drept, s-a îndoit. Cam 1,5 cm lipseau, iar când mergeam, mă legănam. Trebuia să port talonete. Acum singura problemă pe care o am e atunci când cobor. Urci cu inima, cobori cu genunchiul, așa se spune. Și mă doare, trebuie să am tot timpul o balustradă. Nu am musculatura așa cum trebuie, la piciorul stâng. Mi-am pus o proteză personalizată. Dar într-o lună voi rezolva și asta. Am fost la scufundări și mi-a fost foarte bine.

Odată cu proteza, mi s-a îndreptat piciorul. Cel puțin jumătate de an trebuie să fac recuperare. În primăvară, anul trecut, s-a dus întâi o prietenă de-a mea, apoi în septembrie, și soțul meu, la dreptul. Abia apoi am decis să fac și eu operația. A doua zi după intervenție, am venit acasă, iar după patru zile am mers fără cârje. Protezele sunt decontate la valoarea protezelor standard. Eu am plătit doar diferența, între cea decontată de casă și proteza personalizată, vreo 2.000 de euro. Recent, am mers 20 de minute în ritm alert și nu am simțit nimic. Și sentimentul e extraordinar”, a mai povestit Monica Tatoiu.

Citește și: EXCLUSIV Monica Tatoiu dezvăluie cât de greu i-a fost să se adapteze în Bucureşti: „Am învăţat să strâng din dinţi şi să mă impun”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!