EXCLUSIV Monica Tatoiu dezvăluie cât de greu i-a fost să se adapteze în Bucureşti: „Am învăţat să strâng din dinţi şi să mă impun”

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară, are origini sârbești, tatăl său, medicul Sandu Radivoievici, fiind din Serbia.

25 mart. 2024, 11:09
EXCLUSIV Monica Tatoiu dezvăluie cât de greu i-a fost să se adapteze în Bucureşti: „Am învăţat să strâng din dinţi şi să mă impun”

În cadrul podcastului România TV, fosta profesoară de matematică a vorbit despre cât de greu i-a fost să se integreze în colectivul din Capitală. Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri despre momentul în care a dat piept cu viața din Bucureşti, fiind venită tocmai din Timişoara.

Femeia de afaceri a dezvăluit că nu i-a fost ușor să se integreze în capitală, mai ales că școala unde învăța era „dominată” de băieți.

„Nu am avut încredere în nimeni. Eu am fost singură. Eu n-am încredere în nimeni. Am căzut dintr-o extremă în alta. La început plecai de la 0 și trebuia să urci la 100%. După care am căzut în postura cealaltă când am venit în București.

În București știi de ce era nasol? Pentru că acolo eram fata doctorului Radivoievici. Când mă duceam undeva, fata lui Sandu Radivoievici, mi se deschideau toate ușile. Am venit în București, numai 10 pe linie și am avut o problemă că nu mi se deschideau ușile.

Citeşte şi: Lulu Varodi, un nou atac la adresa Mirelei Retegan după ce a părăsit Gașca Zurli: „Modul în care s-a terminat mi s-a părut foarte nedrept și urât”

Aici am luat-o de la 0 și am devenit Monica Radivoievici pe spinarea mea. Vorbeam bozgorește și aveam un accent. Îmi ziceau bozgorița. Aveam numai 10, dar în București numai băieții aveau doar 10, fetele nu aveau.

Am învățat să strâng din dinți și să mă impun. În primul rând, în fiecare dimineață aveam o altă ținută. Nu vă pot spune cum mergeam și ce fuste aveam. Miticii de la București se uitau la mine ca la bozgorița de la Timișoara cu aere .”, a povestit Monica Tatoiu.

Citeşte şi: Rocsana Marcu, cerută în căsătorie de un arab: „M-a căutat pe net, știe totul despre mine”