Dialog halucinant între doi părinți și operatorul 112: Ce mă înveţi tu pe mine? Tu să îţi vezi de copil!

Dialog revoltător, la Serviciul 112. Doi părinți care au sunat disperaţi la Serviciul unic de urgență, pentru că fetița lor, de un an și nouă luni, avea probleme grave, au primit reproșuri în loc de ajutor.

15 feb. 2021, 22:29
Dialog halucinant între doi părinți și operatorul 112: Ce mă înveţi tu pe mine? Tu să îţi vezi de copil!

Dialog halucinant între doi părinți și operatorul 112. Medicul  de la Ambulanța Cluj le-a spus că nu știu să-;i crească fetița și că nu va trimite nici un echipaj. Apoi le-a închis telefonul.

Dialog halucinant între doi părinți și operatorul 112. Ce a putut să spună angajatul de la Serviciul de urgenţe

Tatăl fetiţei: „Sărut mâna, fetiţa urinează şi când urinează are sânge”
Operator ambulanță: „Medic de familie, domnu’”.
Tatăl fetiţei: „La ora asta nu am medic de familie”.
Tatăl fetiţei: „No şi acuma ce să vă fac pentru asta, nu vă supăraţi? E opărită?”
Tatăl fetiței: „Nu e opărită”.
Mama fetiţei: „Am observat când urinează e sânge, am schimbat-o de pampers şi plânge”.
Tatăl fetiţei: „Doamna scumpă, am căutat jumătate de oră maşină. Nu e urgenţa? Dacă fata îmi păţeşte ceva, răspundeţi”.
Tatăl fetiţei: „Eu nu răspund deloc. E copilul dumitale, nu trebuia să laşi să se ajungă până aici. Nu răspund eu deloc. Înseamnă că nu te-ai uitat la ea, foarte simplu. Eu nu răspund, răspunzi dumneata şi nevasta dumitale, nu sunt ai mei copiii. Eu pe ai mei mi i-am crescut. Eu sunt obligată pe urgenţă. Ce mă înveţi tu pe mine? Tu să îţi vezi de copil mai bine. Răspunzi, că e al tău”.

Citeşte şi: Situaţie revoltătoare în Bucureşti. S-a aruncat pe trecerea de pietoni în faţa unui conducător care dădea examenul auto. Motivul este de-a dreptul revoltător

„Doamna de la ambulanţă nicidecum nu a vrut să-mi dea o ambulanţă pentru fetiţă. M-a jignit, m-am simţit foarte jalnic când a vorbit, pentru că zicea că nu pot să caut de copiii mei, deci nu am cum să ingrijiesc de copiii mei. Am sunat de foarte multe ori, de 3-4 ori am sunat ca să trimită ambulanța. Când fetiţa plânge şi când sângerează nu cred că asta nu e urgenţă. Doamna îmi zicea că nu e urgenţa. Aş vrea să se ia măsuri”., a spus tatăl micuţei, potrivit Stirile PRO TV.

Citeşte şi: Revoltător, şcoală din scenariul verde, cu lacătul pe uşă. Sute de elevi au fost ţinuţi mai multe ore în frig, în curte, apoi au fost trimişi acasă VIDEO