Dialog tensionat la România TV, pe tema alocării de bani publici pentru alegerile anticipate: „Vă rog să tăceți și să mă ascultaţi!”

Radu Cristescu, de la PSD, a avut un schimb dur de replici cu Radu Mihai-Mihail, de la USR, în direct, la România TV, pe tema alocării de fonduri pentru organizarea alegerilor anticipate şi parlamentare.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 18:55
Dialog tensionat la România TV, pe tema alocării de bani publici pentru alegerile anticipate: „Vă rog să tăceți și să mă ascultaţi!”

În emisiunea moderată de Liliana Ruse s-a înregistrat un dialog tensionat între Radu Cristescu (PSD) şi Radu Mihai-Mihail (USR), plecând de la alocarea de bani publici pentru organizarea eventualelor alegeri anticipate, dar și a alegerilor parlamentare. Iată câteva dintre replici:

Radu Mihai-Mihail: L-am ascultat adineauri cum spune că PSD a calculat că se vor aloca miliarde de lei pentru organizarea unor alegeri. Domnule Cristescu, nu trebuie miliarde!  A doua chestiune e că vom cheltui miliarde pentru anticipate!

Radu Cristescu: Câteva zeci de milioane. Mă acuzați de niște miliarde…Spuneți dvs. cât a costat referendumul de 2 lei al lui Iohannis!

Radu Mihai-Mihail: În niciun caz nu a costat miliarde. Dumneavoastră ați spus că vom cheltui bani în plus pe alegeri anticipate. Vă amintesc că va fi un singur tur de alegeri parlamentare în acest an! Lăsați-mă să termin!

Radu Cristescu: Veți cheltui în minus după logica USR. De la dumneavoastră mă aștept la orice! 

Radu Mihai-Mihail: Vă rog să tăceți și să mă ascultați!

Radu Cristescu: Nu îmi spuneți mie când să tac și când să vorbesc!

Radu Mihai-Mihail: Va fi un singur tur de alegeri parlamentare anul acesta. Va avea un singur cost, da? Nu vor fi două! Nu mai sunteți la guvernare, nu vă mai jucați cu bugetul.

Radu Cristescu: Nu îmi spuneți când să tac și când să vorbesc, da? De la dumneavoastră mă aștept la orice!

Citeşte şi: Radu Cristescu, fost lider PMP, a fost numit de Dăncilă secretar de stat la Ministerul Energiei