Diana Belbiţă a plecat DEFINITIV din România. SURPRIZĂ: în ce ţară s-a stabilit fosta vedetă de la EXATLON şi FERMA

Diana Belbiță, 23 de ani, fosta vedetă de la Exatlon şi Ferma, a decis să se stabilească în Canada și să reprezinte această țară în luptele din UFC.

22 oct. 2019, 05:07
Diana Belbiţă a plecat DEFINITIV din România. SURPRIZĂ: în ce ţară s-a stabilit fosta vedetă de la EXATLON şi FERMA

Diana Belbiță a făcut anunţul printr-o postare pe Facebook. „Prințesa Războinică” și-a schimbat poza de profil, iar în fundalul fotografiei apare un uriaș steag al Canadei.

IMAGINI ŞOCANTE! Diana Belbiţă, umplută de sânge la primul meci în UFC. Vedeta de la Exatlon şi Ferma a fost bătută măr în cuşcă! VIDEO

„În primul rând, e cu totul și cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toți se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat așa ceva. Socializăm altfel și toată lumea e egală, toți ne simțim la același nivel. Aș putea compara Canada cu un oraș în care am stat: Oradea. De ce? Pentru că e liniște, lumea e liniștită.

În București am stat jumătate de an și eram stresată de agitația și aglomerația care era peste tot, aici pot spune că mă bucur de liniște. Și altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăți. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieși ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament.

Deși inițial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puțin cât timp părinții mei vor fi în țară, pentru că intenționez să-mi clădesc un viitor aici și să-i aduc și pe ei”, a spus Diana Belbiță pentru ProSport.