Diana Dumitrescu, la un pas de divorț: „Nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului”

Diana Dumitrescu a fost la un pas de divorț, după ce au devenit părinți. Cei doi sunt căsătoriți de patru ani și au împreună un băiețel. Fosta actriță a mai fost căsătorită o dată, cu fiul producătoarei Ruxandra Ion.

12 dec. 2022, 18:03
Diana Dumitrescu, la un pas de divorț: „Nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului”
Diana Dumitrescu, la un pas de divorț

Diana Dumitrescu, la un pas de divorț. De când a devenit mamă, actrița a recunoscut că și-a dedicat majoritatea timpului băiețelului ei. După ce Carol a împlinit un an, se pare că vedeta și soțul ei au trecut prin momente delicate în ceea ce privește căsnicia lor.

Diana Dumitrescu, la un pas de divorț

Actrița a susținut că ideea de a dormi cu copilul în același pat a funcționat pentru aproximativ două săptămâni. În continuare, cei doi soți dorm separat, având în vedere că băiețelul lor traversează o perioadă de adaptare și există riscul să se simtă abandonat.

Citește și: Diana Dumitrescu și-a prins soțul în fapt, i-a găsit mesaje compromițătoare în telefon. „Sunt foarte geloasă. I-am verificat telefonul, l-am și urmărit”

Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț.

De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers.

A funcționat vreo două săptămâni, dar știi cum e… până se îmbolnăvește prima oară și zici: Hai că mă ocup eu. Ca mamă, oricum știi mai bine, ai alte instincte. Cumva acolo am ajuns… Voiam să fac modificarea asta de a trece din patul lui în patul meu anul acesta, dar mi-au spus de la grădiniță că el oricum trece printr-o chestie emoțională cu adaptarea și ar fi prea mult. Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat și că mai bine mai stau un an„, a declarat Diana Dumitrescu în emisiunea lui Teo Trandafir.