Diana Enache renunţă la dovada că e virgină

Lovitură de teatru în procesul Dianei Enache cu agresorul libanez Ali Kanaan Riad. Fata lui Adrian Enache nu va mai depune la dosar certificatul de virginitate. Instanța nu a cerut niciodată acest document, avocata tinerei consideră că a-l depune benevol la dosar nu ar fi decât o traumă în plus pentru Diana.

03 apr. 2015, 12:14
Diana Enache renunţă la dovada că e virgină

Revoltat că avocații libanezului au sugerat instanței că fiica lui ar avea o conduită morală îndoielnică, Adrian Enache promitea în ianuarie dovada că Diana nu și-a început viața sexuală.

„Nu e important în proces certificatul de virginitate, dar, pentru a le da peste nas (inculpatului și avocaților săi – n.r.), Diana chiar îl va aduce. Vrea să le demonstreze tuturor că au minţit ca porcii şi că nu mai există niciun fel de umanism”, declara cântărețul la începutul anului pentru „ring„. 

Cu toate astea, acum avocata Dianei Enache a declarat că s-a renunțat la dovezile privind virginitatea clientei sale pentru că nu este necesar ca Diana să fie supusă unor traume suplimentare.

„În privința certificatului medical care să ateste că Diana ar fi sau nu virgină, sunt chestiuni care țin în primul rând de persoana ei, nicidecum de public. Această dovadă nu a fost cerută cumva de instanța de judecată. Și eu, personal, ca avocat, nu consider necesar ca Diana să fie supusă unor traume suplimentare… Să demonstrăm ce? Nu!”, a declarat Katia Cicală.

La 8 luni de când a fost înjunghiată, medicii de la Institutul de Medicină Legală au stabilit că Diana Enache va rămâne cu handicap pe viaţă. Două dintre degetele de la mâna dreaptă nu vor mai putea fi folosite.

„I-au făcut toate analizele şi au constatat că nu poate să îndoaie degetele decât foarte puţin şi i-au dat 10% din capaciate”, a spus Adrian Enache.

Citeşte şi: Adrian Enache, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa după tentativa de viol

Problemele îi dau mari bătăi de cap şi din cauza faptului că în această vară adolescenta va da bacalaureatul, iar ea nu-şi poate folosi mâna în totalitate.

„Practic, nu-mi pot folosi două degete. Nu pot să scriu bine şi nu pot să scriu mult. Cel mai uşor mă descurc cu stiloul, însă obosesc repede.”, a declarat Diana.

Nici rănile de la piept nu au rămas fără urmări. Peste câteva luni, medicii vor decide dacă Diana are nevoie de o operaţie. Fiica lui Adrian Enache a fost înjunghiată anul trecut de portarul blocului în care locuieşte tatăl ei. Agresorul, de origine libaneză, şi-a recunoscut fapta şi este judecat.

Citeşte şi  SECRETUL celui care a vrut să o violeze pe Diana Enache a ieşit la iveală în timpul procesului FOTO