Diana Iovanovici Şoşoacă, „demascată” de Crăciun

Anul acesta, primul din noua carieră politică a Dianei Iovanovici Şoşoacă, Crăciunul a prins-o la soacra sa, la Râmnicu Vâlcea, acolo unde a plecat de joi după-amiază, după ce a stat în Parlament până miercuri seara, la 21.30, pentru a încerca să-i ajute pe şoferii români blocaţi la graniţa dintre Marea Britanie şi Franţa.

26 dec. 2020, 22:07
Diana Iovanovici Şoşoacă, „demascată” de Crăciun

Diana Iovanovici Şoşoacă a povestit pentru presa vâlceană momentele care îi făceau cea mai mare plăcere în perioada Sărbătorilor.

Ceea ce puţini ştiu e că Diana Iovanovici Şoşoacă a fost timp de 14 ani Moş Crăciunul familiei. Diana a decis să-şi răsfeţe băiatul, pe Andrei, care acum are 19 ani, într-un mod cu totul aparte. Diana și-a făcut rost de un costum de Moş Crăciun pe măsura sa, dar şi cu „burtă‘‘, fiind atentă la toate detaliile.

În plus, făcea exerciţii de vorbire, ca să pară vocea răguşită şi groasă, ca a unui bărbat în vârstă, dar cu magia şi vorbele bine alese ale personajului atât de îndrăgit de copiii din întreaga lume. De asemenea, Diana Şoşoacă se pregătea din timp, încercând să afle ce cadou ar trebui „Moşul‘‘ să aibă în sac atunci când urma să dea ochi în ochi cu fiul ei, Andrei, sau cu alţi copii din familie sau din vecini, scrie ziaruldevalcea.ro.

Diana Iovanovici Şoşoacă: ”Povestea cu Moş Crăciun a durat până când fiul meu a împlinit 14 ani”

Cu toate că nu vrea să recunoască, avocata Diana Şoşoacă a jucat rolul Moşului şi ca o compensaţie pentru faptul că, în copilărie, a trecut prin divorţul părinţilor săi, iar ea a rămas alături de mamă, în Bucureşti. Însă, aşa cum a dezvăluit cea mai frumoasă amintire de Crăciun vine exact de la unul din puţinele Crăciunuri sărbătorite alături de tată, la o cabană în Munţii Lotrului:

”Povestea asta cu Moş Crăciun a durat cel puţin până fiul meu a împlinit vârsta de 14 ani. La Crăciunul din acea perioadă de timp, în ciuda machiajului meu atent, unul dintre colegii săi m-a privit cu multă atenţie, de la un moment încolo şi mai târziu i-a spus lui Andrei: ‘Fii atent la ochii Moşului, amice! Sunt exact ca ochii mamei tale!’”, ne-a dezvăluit Diana Şoşoacă unul dintre misterele cele mai ascunse ale vieţii sale.

Mişcare-bombă în Parlament. Diana Şoşoacă preia şefia Comisiei pentru abuzuri din Senat
Reacţia fiului ei, Andrei, a fost şi ea una memorabilă: „A venit la mine după aceea şi şi-a cerut iertare. Mi-a spus ceva de genul: ‘Mamă, iarta-mă! Abia acum am înţeles. Eu te acuzam că nu eşti alături de mine atunci când mi-era cel mai bine, când Moşul era la noi acasă şi tu, de fapt, erai mai mult decât o mamă, mai mult decât Moşul cel adevărat!’”.

Diana Iovanovici Şoşoacă găsea mereu acelaşi pretext pentru a nu fi de faţă la sosirea „Moşului”. Le spunea celor prezenţi că cineva trebuie să aibă grijă de renii Moşului, să-i ţesale şi să le dea de mâncare, pentru ca Moşul să găsească drumul spre casa lor şi anul următor.