Diana Șoșoacă a explodat! Țipete și jigniri în Parlament: „Gândacule, fă-te făină!”

Senatoarea Diana Șoșoacă a iscat un noi scandal monstru în Parlamentul României. Politiciana nu s-a mai putut abține în cadrul ședinței solemne cu ocazia Zilei Naționale și a aruncat cu jigniri.

04 dec. 2023, 22:15
Diana Șoșoacă a explodat! Țipete și jigniri în Parlament: „Gândacule, fă-te făină!”
Diana Șoșoacă a explodat! Țipete și jigniri în Parlament: „Gândacule, fă-te făină!”

Senatoarea Diana Șoșoacă a declanșat un alt scandal de proporții chiar în timpul ședinței solemne cu ocazia Zilei Naționale. Aceasta a țipat în timpul discursului susținut de reprezentanții UDMR, iar la un moment dat a jignit un coleg parlamentar, adresându-i cuvinte grele.

Citește și: Șoșoacă o calcă în picioare pe fiica lui Vadim că a intrat în AUR: ”Am fost zi de zi cu tine la spital, am depus plângere penală, te-am ajutat cu absolut orice și acum te duci la Simion?”

Diana Șoșoacă, țipete și jigniri în Parlamentul României

Diana Iovanovici Șoșoacă nu s-a mai abținut și a început să țipe în timpul discursului unui reprezentant UDMR, spunându-i „Gândacule, fă-te făină!”. Deputatul USR Cristian Seidler a spus, despre acest incident, că a devenit ceva obișnuit ca Diana Șoșoacă să aibă un astfel de comportament în Parlament la ședințele reunite.

„Practic, nu contează care a fost subiectul. Dacă nu se găsea unul, provoca doamna Șoșoacă unul, pentru că deja la ultimele plenuri reunite de fiecare dată dânsa face din orice scandal, acuzând pe toată lumea de trădare națională, în timp ce dânsa prin propaganda pe care o tot face și anume aceea ca România să iasă din UE și NATO servește clar fără amenajamente intereselor Rusiei. E plin de propagandă rusească în ceea ce spune dânsa și asta este cu adevărat trădare națională”, a declarat deputatul la B1 tv.

Cristian Seidler a explicat că ședința solemnă de la Parlament s-a ținut luni, în a patra zi de la evenimentele dedicate Zilei Naționale pentru că parlamentarii nu mai erau în București joi sau vineri.

„Nu cred că se aștepta cineva ca președintele să vină în Parlament. Dacă nu a fost anul trecut, acum doi ani, de ce ar veni anul ăsta? Președintele nu a mai fost de când a depus jurământul. Nu cred că se aștepta cineva să fie prezent. De altfel nici scandalul doamnei Șoșoacă nu mai e o surpriză. Deja intrăm într-o rutină din aceasta care cred că o să ne plictisească. Oamenii s-au plictisit deja de președintele României și nu îi mai miră nimic din ceea ce face. Oamenii mai pot să își spună o părere dar în scurt timp toate lucrurile acestea nu o să mai mire pe nimeni și o să avem un electorat care abia așteptă să ajungă la vot să poată vota inclusiv în legătură cu aceste lucruri”, a mai adăugat Seidler.

Reprezentanții SOS, partid condus de Diana Șoșoacă, i-au luat apărarea acesteia, spunând că, atunci când s-a vorbit despre minoritatea maghiară din România, ea a fost singura care a luat cuvântul, deși afirmația a fost destul de gravă.

„Ședința „solemnă” la Parlament, ținută la 3 zile după celebrarea Marii Uniri, a fost un pseudoeveniment bizar care a arătat trădarea, dezinteresul și demagogia politicienilor. Fără ca șeful statului și premierul să fie prezenți, la tribuna parlamentului s-au perindat rostitori ai unor mesaje politicianiste, în timp ce colegii lor din sala jumătate goală aveau alte activități, fără a-i asculta. De departe însă, cele mai grave afirmații au fost cele ale reprezentantului UDMR, respectiv că de la 1 Decembrie 1918, ”maghiarii au devenit din majoritari, minoritari”.

Aflată în sală, senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele S.O.S. România a fost singurul parlamentar care a luat atitudine, spunând că aceste afirmații, rostite sau tolerate reprezintă un act de înaltă trădare comis de aleșii țării. În „ședința” solemnă, luările de cuvânt s-au referit mai degrabă la ținte electorale imediate, cu spatele la nevoile și lipsurile românilor. Participanții la ședință au asistat impasibili la denigrarea României, chiar de ziua ei, de către parlamentari plătiți din banii acestei țări. Parlamentarii neafiliați nu au fost lăsați să ia cuvântul. „Quo Vadis, Domine?” (Încotro, Doamne?) s-a întrebat Diana Șoșoacă, constatând că interesul național a fost abandonat și trădat în fața intereselor obscure unei clase politice desprinsă de realitatea românilor”, au scris, pe Facebook, reprezentanții partidului SOS România, condus de senatoarea Diana Şoşoacă.

Citește și: Diana Şoşoacă, convinsă că va schimba faţa Europei: „S.O.S. România intră în Parlamentul European! Vă daţi seama, 20 de şoşocari pe acolo?”