Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook! Senatoarea își ia adio de la celebrele LIVE-uri

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost blocată pentru 30 de zile pe Facebook. Deși contul senatoarei protestatare este încă activ, aceasta nu mai poate posta și nu mai poate face transmisiuni în direct.

25 feb. 2021, 12:38
Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook! Senatoarea își ia adio de la celebrele LIVE-uri

Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook! Celebra avocată s-a trezit în această dimineață cu contul de Facebook blocat, totul după ce a jignit o internaută, care la rândul său i-a adresat jigniri ”inimaginabile”.

”Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata în direct la Romania TV.

Citește și: Diana Şoşoacă, despre atacurile lui CTP: „S-a autodefinit când vorbea de creiere. El este mai jos decât orice prost despre care vorbeşte”

Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook! Ce spune avocata

Senatoarea a anunțat că va da în judecată Facebook-ul deoarece nu este normal să blocheze conturile politicienilor. Cu toate acestea, Diana Șoșoacă nu va lipsi de pe celebra rețea de socializare, aceasta va folosi contul soțului și își va face și alte două-trei conturi pentru a putea ține legătură cu toți admiratorii săi.

”O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. Facebook-ul este condus în spate de neomarxiști și globaliști, așa că avem răspânsul. O să folosesc contul soțului meu și probabil că îmi voi mai face vreo 2-3 conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu ma opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine” , a declarat aceasta.

https://www.youtube.com/watch?v=IKu372Wu0jc&feature=youtu.be&ab_channel=RomaniaTV