Diana Şoşoacă, despre atacurile lui CTP: „S-a autodefinit când vorbea de creiere. El este mai jos decât orice prost despre care vorbeşte”

Senatorul Diana Şoşoacă a răspuns miercuri, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, atacurilor pe care Cristian Tudor Popescu şi Lucian Mândruţă le-au lansat la adresa ei în spaţiul public.

24 feb. 2021, 22:47
Diana Şoşoacă, despre atacurile lui CTP: „S-a autodefinit când vorbea de creiere. El este mai jos decât orice prost despre care vorbeşte”

Diana Şoşoacă susţine că cei doi jurnalişti nu fac altceva decât să manipuleze poporul român în beneficiul anumitor forţe politice şi că ar fi bine să fie daţi uitării de către opinia publică.

„Astia sunt corifei pentru dumneavoastra? S-a autodefinit cand vorbea de creiere, pentru ca nu poti sa vorbesti despre o parte a poporului roman in acest fel abject. Nu voi permite niciodata sa vorbeasca asa, mai ales ca el este mai jos decat orice prost despre care vorbeste.

Sper ca poporul roman va intelege ca de 31 de ani au fost manipulati de acesti falsi jurnalisti, care nici macar nu cunosc Constitutia. Nu stiu ca parlamentarii nu se limiteaza la interpelari in parlament. A nu se confunda institutia Parlamentului cu persoana parlamentarului. Inteleg de ce aceste doau persoane au intrat in uitare, avand in vedere ca poporul roman nici nu-şi mai aminteşte de ei si bine ar fi ca nimeni sa nu-şi mai aminteasca de ei.

Sa respectam mai mult poporul. Daca nu stim sa interpretam legea si in spirit, nu doar in litera ei, ar trebui sa se duca la constitutionalisti.”, a spus Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă demască capcana care le fusese pregătită minerilor din Valea Jiului

„Nu mi se pare departe de adevar (n.r. ipoteza unei ambuscade), au vrut sa musamalizeze tot si eu am vorbit cu anumiti mineri care voiau sa mearga la Bucuresti. I-ar fi atras intr-o mare capcana. Au plecat 20 de mineri pe jos, prin Defileul Jiului, si au fost opriti dupa 20 de kilometri de masini ale jandarmeriei.

Daca s-ar fi strans si ar fi venit cu autocarele eu le-am spus sa notifice autoritatile si sa fie pasnici. Daca ajungeau la Bucuresti, ar fi aparut instigatori si s-ar fi creat impresia unei noi mineriade. Prim-ministru Citu sa aiba tupeu sa spuna ca in mandatul lui nu va avea mineriade? Dar de ce se duce cu gandul incolo, pentru ca stia ca are instigatori?

Nu vi se pare putin ciudat ca dupa ce am fost eu si domnul Terhes acolo si dupa aia am fost si am vorbit cu domnul ministru Virgil Popescu si am fost cu solutia, cu domnul inventator Iulian Hornet, care de ani de zile le spune ca are solutia ca termocentralele sa mearga pe carbune si sa castige minerii 2-3000 de euro pe luna, imediat a iesit domnul Timmermans sa spuna sa inchidem minele?”, a adăugat Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Scandal după suspendarea PUZ-urilor în Capitală. Nicuşor Dan: Nu poti construi bloc acolo unde este spatiu verde