Diana Şoşoacă a participat la petrecerea de ziua soţiei lui Marcel Pavel, Violeta: „La ziua ta nu chemi duşmanii, chemii prietenii. Nu are cum să iasă frumos”

Violeta Pavel, soția lui Marcel Pavel, și-a serbat ziua de naștere cu cele mai bune prietene, pe terasa unul club din Herăstrău. A fost o petrecere doar între doamne, iar printre invitate s-a aflat şi senatoarea Diana Şoşoacă.

15 iun. 2022, 20:53
Diana Şoşoacă a participat la petrecerea de ziua soţiei lui Marcel Pavel, Violeta: „La ziua ta nu chemi duşmanii, chemii prietenii. Nu are cum să iasă frumos”

Printre invitatele Violetei Pavel s-a numărat și avocata Diana Șoșoacă, a cărei fetiţă este prietenă bună cu mezina familiei Pavel, Iuvenalia Ioana, dar şi Sanda Ladoși, Maria Buză şi Gina Pavel, sora lui Marcel Pavel.

Aniversata a purtat o rochie mulată, de culoare verde, iar Diana Șoșoacă a fost, ca de obicei, pata de culoare. Membră a partidului S.O.S. România, Diana Șoșoacă a purtat o rochie roz, cu imprimeuri, potrivit Fanatik.

”Toate aniversările sunt frumoase, pentru că ai o anumită vârstă și așa te simți la vârsta respectivă. Nu poate fi una mai bună decât cealaltă. La ziua ta nu chemi dușmanii, chemi prietenii, care vin pentru tine și nu are cum să nu fie frumos. E adevărat că prietenii se mai schimbă de-a lungul timpului, dar întotdeauna e la fel de frumos”, a declarat pentru sursa citată Violeta Pavel, soția lui Marcel Pavel.

Ziua Violetei Pavel

Soția artistului este rusoaică și a copilărit, în anii de comunism, în Rusia. Violeta Pavel a fost balerină la Teatrul Balșoi și a venit în România după 1990. Aceasta susține că în copilărie a suferit enorm pentru că nu își putea petrece ziua de naștere cu prietenele sau cu colegii. Venea vacanța de vară încă din 30 mai și nu se mai întâlnea cu aceștia. Violeta obișnuia să plece în tabere, iar aici veneau copii pe care nu îi cunoștea.

Citeşte şi: Liliana Şumudică, reacţie nervoasă după ce maşina i-a fost avariată de un şofer STB. Gestul neaşteptat al soţiei lui Marius Şumudică FOTO

”În copilărie sufeream la aniversări. Sufeream pentru că vara, la noi se lua vacanță pe 30 mai și se pleca în tabără. Și când te duci la început de sezon și nici nu te-ai cunoscut bine…

Copiii nu veneau de prin școli, ci de peste tot, de la institutele părinților și nu te cunoșteai cu ei. Că se mai nimerea unul de anul trecut… este altceva. Și dacă rămâneam acasă nu aveam deloc cu cine să mă sărbătoresc”, a povestit Violeta Pavel.

Violeta Pavel ne-a dezvăluit că a primit cadouri de la prietenele ei, de la parfumuri la flori cât cuprinde.

”Ca și cadouri, ce am primit? Casă, mașini, o insulă exotică…”, a spus râzând soția lui Marcel Pavel.

“Am primit cadouri frumoase, pe placul meu. Dar trebuie să recunosc că am primit un ocean de flori”, a completat Violeta Pavel.

Citeşte şi: Imagini uimitoare cu Dorel din Las Fierbinți. Actorul Mihai Rait a slăbit spectaculos: „Înainte și după 6 săptămâni”