Diana Şoşoacă a primit amenzi de peste 100.000 de lei în pandemie

Senatorul Diana Şoşoacă este printre cele mai amendate persoane din România de la începutul pandemiei de coronavirus.

24 dec. 2021, 12:34
Diana Şoşoacă a primit amenzi de peste 100.000 de lei în pandemie

Diana Şoşoacă este cunoscută ca fiind una dintre vocile din România care s-a opus restricţiilor impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea COVID. A protestat împotriva purtării obligatorii a măştii şi nepurtarea ei i-a adus amenzi de peste 100.000 de euro în ultimii doi ani. Pe toate le-a consestat, dar multe procese le-a pierdut.

Senatoarea are de plătit sancţiuni de peste 100.000 de lei, pentru încălcarea Legii 55, scrie Antena 3. Executorii i-au pus sechestru pe casă şi bunuri şi au vrut să îi execute casa aşa că a trebuit să plătească aproape 20.000 de euro, amenzi primite în decursul timpului pentru nerespectarea regulilor din pandemie.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă dă de pământ cu Florin Cîţu. „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule!” VIDEO

Una dintre amenzi a primit-o chiar la Senat după ce o colegă de la PNL a chemat Poliţia reclamând că senatoarea Diana Şoşoacă nu respectă legislaţia şi refuză să poarte mască în plen. Pentru fapta sa, Diana Şoşoacă a primit o amendă în valoare de 500 lei.

Citeşte şi: Silvestru Şoşoacă ameninţă cu noi imagini de la scandalul cu jurnalista din Italia

Şi nu doar aceste amenzi îî dau bătăi de cap Dianei Şoşoacă. Senatoare este aşteptată la Parchetul General la începutul anului viitor pentru a da declaraţii în dosarul deschis ca urmare a scandalului cu jurnalista italiană Lucia Goracci.