Diana Șoșoacă a răbufnit în timpul moțiunii de cenzură: Îl bag pe Cîțu în sac și trag fermoarul! Sunt Xena, prinţesa războinică!

Diana Șoșoacă a răbufnit în timpul moțiunii de cenzură. Senatoarea independentă a declarat că ea este Xena, prințesa războinică.

05 oct. 2021, 14:17
Diana Șoșoacă a răbufnit în timpul moțiunii de cenzură: Îl bag pe Cîțu în sac și trag fermoarul! Sunt Xena, prinţesa războinică!
Sursa: Inquam

Diana Șoșoacă a răbufnit în timpul moțiunii de cenzură. Mai mult decât atât, aceasta l-a numit pe secretarul de stat Raed Arafat criminal şi l-a ameninţat pe Cîţu că „îl bagă în sac”.

Diana Șoșoacă a răbufnit în timpul moțiunii de cenzură: Îl bag pe Cîțu în sac și trag fermoarul!

„Domnule Cîţu, aţi spus că 70% din populaţia României care este nevaccinată este proastă. Vă anunţ că sunteţi prim-ministru unei ţări formată din proşti în care  parafrazându-l pe Caragiale unde sunteţi cel dintâi”, a spus Şoşoacă.

„Vă expun câteva dintre motive oamenilor care au ieşit sâmbătă în Bucureşti şi imediat aţi chemat chestorii ca să vă apere de o femeie. Păi, nu eraţi dumnevoastră Superman?! Dacă dumnevoastră sunteţi Superman, eu sunt Xena, prinţesa războinică. Eu am mai multe șanse să fiu Xena decât dumneavoastră Superman dacă ați pus trei gealați să vă apere de întrebările unei femei. Mai mult decât atât, lipsește cineva de aici. E autorul moral al tuturor crimelor, puteți să urlați cât doriți, tot penibili sunteți. Există un personaj care comandă România și o conduce, criminalul șef, Raed Arafat, care din 2009 e în toate guvernările, iar în acest moment trebuie să dispară. Voi sunteți crimnalii care ați aruncat oamenii în saci.

Citeşte şi: Florin Cîțu îi spulberă pe useriști la moțiunea de cenzură: Acesta e USR, un partid iresponsabil și bipolar! Tovarășul cu spirală, ce imaginie! Sunt incompetenți, trebuia să îi dau afara demult!
Am fost întrebată de ce nu am mai adus sacul. Când o să aduc sacul data viitoare, deși sper că nu mai este cazul, vă bag în el și trag fermoarul, să nu vă mai vadă nimeni niciodată.  La coșul istoriei, acolo trebuie să fie.Concluzia o trage Mihai Eminescu care spunea că greșelile în politică sunt crime pentru că în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări întregi și se împiedică pentru zeci de ani înainte viitorul ei. Domnule Cîțu, să vă spun pe limba dumneavoastră de la CIA, GET LOST”, a sus Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Votul pentru moţiunea de cenzură a început Parlament. Florin Cîţu află dacă va fi demis în următoarele minute
 


loading...