Diana Şoşoacă acuză USR de abuzuri: „Localităţile în care există conducere useristă au cele mai cumplite restricţii”

Diana Şoşoacă a afirmat, în interviul pe care i l-a acordat lui Dan Bittman, că, datorită faptului că se deplasează mult prin ţară, a avut ocazia să constate care sunt zonele în care sunte cele mai duri măsuri restrictive şi în care se fac cele mai mari abuzuri.

01 mai 2021, 16:52
Diana Şoşoacă acuză USR de abuzuri: „Localităţile în care există conducere useristă au cele mai cumplite restricţii”

Diana Şoşoacă acuză USR de abuzuri. Senatoarea a mărturisit, în interviul de pe evz.ro, că cei mai năpăstuiţi din punct de vedere al restricţiilor sunt clujenii.

În Moldova de ce-ai face autostrăzi? Ceauşescu a greşit mult că nu a făcut autostrăzi în Moldova, s-a gândit să nu dea posibilitatea ruşilor să ne invadeze… deşi ne puteau invada şi pe alte căi, nu doar pe autostradă. Dar aşa era politica atunci…

Citeşte şi Diana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „E adevărat că de afară îţi vin nişte ordine, dar ei nu-ţi spun să încalci legea. Raportul OSCE arată încălcarea principiilor democratice”

Acum, avem o amărâtă de autostradă şi încă ceva prin Dobrogea şi mai avem una care te duce spre Banat şi cea care duce spre Cluj”, este de păerere fosta senatoare AUR.

Diana Şoşoacă acuză USR de abuzuri: „În localităţile conduse de USR sunt cele mai cumplite restricţii”

Şi tot datorită deselor sale peregrinări, avocata a constatat că cele mai dure restricţii sunt în localităţile conduse de USR, iar în cele conduse de PNL măsurile restrictive sunt ceva mai relaxate. Singura excepţie de la această regulă este Clujul, la a cărui conducere se află penelistul Emil Boc, unde măsurile restrictive sunt deosebit de aspre.

„Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc (PNL – n. red.) face, însă, excepţie. Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii.

Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi. Poliţiştii şi jandarmii mă iau în braţe şi mă pupă. Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii. E liber în sate, în comune. 

Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul„, este de părere senatoarea Diana Şoşoacă.

Citeste si Senatoarea Diana Şoşoacă, un copil rebel şi cu spirit combativ: „Dacă te luai de vreun prieten de-ai mei, jar mâncai. Nu purtam bentiţă, umblam cu matricola ruptă şi cu sarafanul despicat în părţi”