Diana Şoşoacă ameninţă Guvernul după ce şi-a recuperat contul de Facebook: Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce

Diana Şoşoacă ameninţă cu dosare penale şi acţiuni în instanţă din cauza restricţiilor impuse de autorităţi. Senatoarea îi îndeamnă pe români să lupte pentru drepturile şi libertăţile lor.

07 mart. 2021, 16:33
Diana Şoşoacă ameninţă Guvernul după ce şi-a recuperat contul de Facebook: Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce
Diana Şoşoacă ameninţă Guvernul: Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce

Diana Şoşoacă ameninţă cu dosare penale. Fosta senatoare AUR a revenit în forţă pe reţelele sociale. Ea a postat un mesaj în care ameninţă cu dosare penale şi acţiuni în instanţă.

”Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce, vă voi face acțiuni în instanță cât nu veți putea duce, voi ridica poporul ăsta să lupte pentru drepturile și libertățile lui, indiferent de poziția pe care o voi ocupa”, a spus fosta senatoare AUR pe reţelele sociale.

Citeşte şi Imagini inedite cu Diana Şoşoacă. Senatoarea fostă AUR este de nerecunoscut GALERIE FOTO

Diana Şoşoacă, mesaj pentru români: „Ieşiţi în stradă şi apăraţi-vă copiii!”. Senatoarea îl cheamă şi pe Ciolacu la protest

Diana Şoşoacă consideră că este vina PSD pentru faptul că la guvernare a ajuns coaliţia PNL-USR-PLUS-UDMR, deoarece au pierdut încrederea populaţiei când, având majoritate în parlament, au votat legile prin care românilor li s-au aplicat restricţii pe timpul pandemiei.

„Nu e zi de la Dumnezeu să nu le spun, cel putin PSD-ului, „e vina voastra. aveati majoritate in Parlament, ce ati cautat sa votati legea 55/2020 si 136/2020?”. Ei, si in acest context domnul Ciolacu a avut un discurs in care a spus ca avand in vedere actualul guvern si cum respinge toate amendamentele, va iesi in strada si va manifesta alaturi de cetateni. Si atunci eu i-am spus ca il asteptam cu drag.

Eu nu cred ca s-a intamplat vreodata ca un parlament sa nu aprobe niciun amendament. Stiti ce au facut la mine? Nici nu mi le-au primit. Am depus sapte pagini de amendamente, aveam si pe alocatii. Nu e nimic legal in ce se intampla acolo.

Citeşte şi Românii ies în stradă, cel mai amplu protest din pandemie. Liderii AUR şi Diana Şoşoacă cheamă la răscoală. Val de proteste în toată lumea LIVE VIDEO

Eu sunt un profesionist in Parlamentul Romaniei, d-aia imi si permit interpelarile acelea, pe care singura mi le fac, niciun alt parlamentar nu le face, nu au curaj. Nu stiu daca ati auzit declaratia mea politica, care a facut mare valva si inteleg ca deja a ajuns si la Comisia Europeana si a deranjat cumplit si ma bucur din suflet.

Eu am sustinut si sustin ca romanii trebuie sa iasa in strada pentru a se afla adevarul. Nu trebuie sa veniti la Bucuresti, iesiti in toate orasele. Si sa va vand un pont: legea adunarilor publice prevede ca nu este nevoie de aprobare, daca protestati in fata primariei sau a consiliului local sau judetean.

Deci ieşiti in strada si aparati-va odata copiii! Iesiti si aparati-va pe voi, pentru ca veti muri tragic, vaccinati cu niste produse de care habar nu aveti ce sunt, cum sunt si ce efecte vor produce”, a spus Diana Şoşoacă pentru Cetateanul.net.